Craiovița: Tineri prinși cu droguri lipite pe abdomen, altele în ghiozdan

Craiovița: Tineri prinși cu droguri lipite pe abdomen, altele în ghiozdan

2.911
23
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Mai mulți tineri au fost luați la întrebări de politiştii locali din cadrul secției ”Craiovița”, care se aflau în patrulare pe Strada ”C-tin Iotzu”, din zona Big-ului Craiovița Nouă, azi noapte, fiindcă erau gălăgioși și consumau băuturi alcoolice. Mai mult, la vederea polițiștilor, unii au luat-o la fugă. În urma controlului corporal, oamenii legii au constat că adolescenții aveau mai multe pliculețe confecționate manual care conțineau substanțe posibil halucinogene, cu proprietăți psihoactive. droguri 1 

 

Primul grup de tineri a fost luat la întrebări în jurul orei 00.15, în zona Complexului Comercial ”Big Nou”, pentru că se manifesta zgomotos, iar la observarea polițiștilor a părăsit zona în fugă. Unul dintre ei, în vârstă de 19 ani, a fost, însă, prins, iar în urma efectuării procedurilor de control corporal, în zona abdomenului, s-a descoperit o pungă de plastic ce conținea 19 plicuri de hârtie, confecționate artizanal, ce conțineau fragmente vegetale uscate de culoare galben – verzuie.

 

După nici două ore, mai exact în jurul orei 01.40, de data asta o patrulă auto, care efectua serviciul de noapte în zona foișorului amplasat în fața blocului 149, de pe Strada Constantin Iotzu, a observat în interiorul foișorului un grup de tineri care consuma băuturi. droguri 3În timpul efectuării procedurilor de identificare, tinerii au manifestat un comportament agitat, de neliniște, motiv pentru care polițiștii locali au făcut controlul corporal și al bunurilor acestora, ocazie cu care, asupra unui tânăr de 18 ani s-au descoperit 7 pliculețe confecționate artizanal din folie de aluminiu în interiorul cărora se aflau fragmente vegetale uscate de culoare verde. Pliculețele au fost găsite în rucsacul numitului V.M.E. alături de patru caiete și două pixuri.

 

Atât tânărul din primul caz, cât și cel de-al doilea au fost conduși la sediul Secției 5 Poliție – din cadrul Poliției Municipiului Craiova, în vederea continuării cercetărilor, iar produsele respective au fost reținute și sigilate, totodată fiind întocmite actele legale, urmând să fie predate lucrătorilor B.C.C.O. Craiova. 

 



23 COMENTARII

  1. #21

    Oras fara stapan si copii lasati de capul lor.

  2. #22
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4251

    Daaa,trebuia sa le guste si gaborii

  3. #23
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-04-2014
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    28

    ))) bun, bun! Ce altceva sa faca, noaptea la 1?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.