Alte șapte mașini găsite avariate, la Dăbuleni

Alte șapte mașini găsite avariate, la Dăbuleni

3.985
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

După ce un localnic din Dăbuleni a reclamat la poliție că și-a găsit mașina lovită cu un târnăcop, în dimineața de 21 mai, în propria curte (foto interior știre), un alt cetățean a sesizat, ieri dimineață, că și-a găsit mașina, parcată în fața porții, cu parbrizul distrus și roțile înțepate. Mai mult, când polițiștii au venit să verifice plângerea, au descoperit și alte șase mașini avariate. Polițiștii au reținut deja, pentru 24 de ore, doi tineri, de 21, respectiv 22 de ani, din Dăbuleni, bănuiți de comiterea infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Anchetatorii nu au confirmat că între cazul de sâmbătă și cele de ieri ar exista o legătură. 

 

Mai exact, ieri dimineață, în jurul orei 08.00, poliţiștii din Dăbuleni au fost sesizați de către George P., de 36 de ani, din localitate, care a sesizat faptul că, în noaptea de 22 spre 23 mai,  persoane necunoscute i-au distrus parbrizul şi i-au înţepat anvelopele de la autoturismul, ce se afla parcat, pe stradă, în faţa imobilului în care locuiește.

 

Polițiștii doljeni s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că, în aceeași noapte, tot prin înţepare, au fost distruse anvelopele altor șase autovehicule parcate pe stradă. Anchetatorii au identificat autorii, stabilind că se numesc, Alexandru C., de 22 de ani, şi Cătălin I., de 21 de ani, ambii din oraşul Dăbuleni.

 

Oamenii legii au stabilit faptul că, în aceeași noapte, în timp ce se aflau într-un bar din comuna Călăraşi, cei doi au tulburat ordinea şi liniştea publică, provocând temere şi indignare. În urma administrării probatoriului, anchetatorii au dispus reținerea celor doi doljeni pe o perioada de 24 ore, și i-au introdus în arestul IPJ Dolj, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a precizat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Dolj.

 

Fotografie principală simbol



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5646

    Cine dracu sa ii aresteze pe copiii diavolului.. Unii ii aresteaza.. altii le dau drumul.. iar ii aresteaza.. iar le dau drumul.. Prin mediul rural pe aici se intampla fel si fel de nenorociri fiindca astia pe acolo in loc sa citeasca o carte.. au citit acidul in bere sau bulele din paharul de vin..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.