Sirop nu mai este dorit la Salubritate. Acesta îl suspectează pe Solomon...

Sirop nu mai este dorit la Salubritate. Acesta îl suspectează pe Solomon pentru eventuala demitere

512
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Flaviu Sirop, administratorul Salubrităţii, a fost propus spre demitere, de către cei şase consilieri recent excluşi din PDL, într-o şedinţă a Comisiei de servicii publice a Consiliului Local. Motivul demiterii îl reprezintă faptul că Sirop nu a obţinut licenţa pentru Salubritate, după cum spune chiar el.

Actualul administrator al Salubrităţii consideră că totul este o manevră de-a lui Antonie Solomon, de a-i înlătura din funcţiile publice pe toţi apropiaţii viceprimarului Mărinică Dincă.

„Vina pentru faptul că nu am obţinut licenţa aparţine incompetenţei primarului, din cauza căruia s-au întocmit greşit documentele. Evaluarea mea are loc peste o lună şi consider că motivele demiterii sunt politice şi personale din partea lui Antonie Solomon”, a declarat acesta.

“Sincer, nu am vrut să fac plângere la început şi dintr-o oarecare teamă şi datorită faptului că domnul primari mai are nişte probleme cu justiţia şi nu aş fi vrut să le agravez. Însă acum mă gândesc serios la asta, pentru că văd că de la o chestiune personală au pornit alte lucruri. Cred că de acolo unde a fost s-a întors foarte marcat. Cred că acel episod i-a modificat starea de sănătate. Eu unul, dacă mă mai cheamă la el în birou, nu mai am curaj să mă duc, deşi e şeful meu. Acum avem cu o acţiune concertată împotriva directorilor pe care îi consideră apropiaţi de viceprimarul Mărinică Dincă”, a mai spus Sirop.

El a mai precizat că în cazul în care va fi demis, se va folosi de toate mijloacele legale pentru a fi repus în funcţie.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    15066

    Urat cand se spala lucrurile interne in presa.

    CONCURS: PARIURI FOTBAL SEZON 2011-2012Tu unde iesi deseara?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.