S-a lansat Ciufut.ro, magazinul online de cadouri personalizate pentru ciufuti (P)

S-a lansat Ciufut.ro, magazinul online de cadouri personalizate pentru ciufuti (P)

3.111
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Cei care doresc să facă celor dragi cadouri unice pot apela de astăzi la cel mai nou magazin online de cadouri personalizate, www.Ciufut.ro. Pe site se regăsesc sute de modele de căni și tricouri personalizate pentru femei, bărbați și copii, care se livrează oriunde în țară rapid și fără costuri de transport indiferent de valoarea comenzilor!

Magazinul de cadouri personalizate pentru ciufuți (cf. dexonline ciufut = (om) cu toane, prost dispus) se adresează celor ce vor să aibă, să poarte sau să ofere produse personalizate amuzante și originale, dar nu au dispoziția de a merge și pierde mult timp la cumpărături. Grație interfaței intuitive, ușor de folosit, în magazinul online www.Ciufut.ro se pot comanda căni și tricouri personalizate în numai câteva click-uri! Clienții pot opta pentru personalizarea cu un design existent pe site sau, dacă se simt inspirați și creativi, să își creeze propriul model.

PRODUSE

Tricourile Ciufut sunt tricouri de cea mai bună calitate, oferite de firmele ADLER, ROLLY, GILDAN, 100% din bumbac fin, de calitate superioară. Pe lângă modelele pentru bărbați, femei sau copii, pe www.Ciufut.ro găsiți pachete de tricouri pentru cupluri și familii.

Cănile Ciufut sunt căni premium din ceramică, cu mânere mari pentru o prindere cât mai sigură, astfel încât să vă bucurați de băuturile preferate.

TRANSPORT GRATUIT

Produsele Ciufut.ro ajung la clienții de pe teritoriul României cu viteza fulgerului, grație serviciilor de curierat rapid Urgent Cargus și Nemo Express. Termenul maxim de livrare a produselor este de 3 zile lucrătoare de la data expedierii coletelor. La Ciufut.ro, livrarea produselor este gratuită indiferent de valoarea cumpărăturilor.*

*Transportul este gratuit în toate locațiile în care firmele de curierat au reprezentanțe locale și nu implică costuri suplimentare. În cazul în care livrarea implică km suplimentari, clientul își asumă plata integrală a transportului.

CONTACT

L A PRINTARIE SRL

Adresa: Strada A. I. Cuza, Nr. 22, Craiova, jud. Dolj

Magazin online: www.Ciufut.ro

Email: vanzari@ciufut.ro

Telefon: 0770 316 308 / 0786 199 195 / 0765 41 87 87



4 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4272

  3. #3
  4. #4
    Afacerist
    Data de inscriere
     24-10-2007
    Locatie
     Brazda City
    Mesaje
    294

    trebuia tricou cu Nirvana negru cu scris galben..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.