Craiova: Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 4

Craiova: Un bărbat s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 4

40.519
11
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un craiovean de 55 de ani s-a aruncat, astăzi, de la etajul 4 al unui bloc aflat în construcție, situat pe Bvd. ”Tineretului”, în apropierea Bisericii ”Sf. Nicodim” din cartierul Craiovița Nouă. Medicii chemați să intervină nu i-au mai putut salva viața.

 

Se pare că bărbatul suferea de o boală incurabilă.



11 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Se duce de rapa Craiova asta .Crime,talharii,oameni loviti de masini pe trecerea de pietoni si sinucideri in randul oamenilor care nu mai au sperante.Nu va pierdeti speranta, schimbarea celor care conduc Craiova spre dezastru se va face.

  3. #3

    Mare dreptate ai… Fuge lumea de Craiova ca de dracu’ … Din ce in ce spre evul mediul „inaintam” !

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5694

    Nasol..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  5. #5

    Nu are lumea de munca , datorii, stres, foamea, nervii si supararea te impinge la gesturi de genul ! Multumita societatii se ajunge aici ! Jegurile de politicieni si miscarile necurate fac ca oamenii sa ajunga la gesturi extreme ! Rusine !

  6. #6

    Bine ca au duduile si mucosii capitalisti masini de lux, isi permit vacante, destrabalari si multe consumatii! Aia-s produsele meritocratiei, progenituri ale cutrelor securiste. „vai, dar cum de nu ai experienta?”… intreaba mula de sorginte liberala de la resursele umane. Numai PORCII s-au nascut cu experienta, de aia, sa-si imparta banii intre ei.

  7. #7

    azi pe la 1 doar ce a fost un accident pe trecere

  8. #8
  9. #9
  10. #10
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    305

    DE ce oare nu iau si politicenii o boala incurabila sa dea domnu sa ii vedem facand asa ceva toti in masa am scapa de rau . 600 de dejectii umane unele mai rele altele mai putin rele avem in parlament o bomba pusa acolo ar curata tara de niste lepre care ne-au adus cei mai saraci din Europa avand gaze , petrol aur etc .

  11. #11
    Member
    Data de inscriere
     09-04-2016
    Mesaje
    123

    Pe Bvd. Tineretului nu este nimic in constructie, cred ca este vorba de constructia unei cladiri de pe Severinului mai degraba, sau chiar are dubla adresa si pe strada Toporasi, dar nu poti sa spui ca este un bloc pe Tineretului cand nu este niciuna din cele mentionate acolo. Acolo cine stie ce o sa fie in constructia aia, dar pe Tineretului nu este in nici un caz. Foarte bine afacut omul, alta varianta nu avea sa scape de probleme. Si credeti-ma ca multi ar face-o daca ar avea sange in instalatie, la cate probleme si necazuri au oamenii populatiei sarace, este una din metodele prin care le rezolvi pe toate, alta solutie nu ai la ce dezastru e prin tara asta condusa de mafioti in care 70% din populatie abea razbeste si sunt la limita foametei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.