Pompierii intervin pe străzile inundate

Pompierii intervin pe străzile inundate

46.790
29
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

La această oră, echipe ale ISU Oltenia intervin pe mai multe străzi din oraș, pentru înlăturarea apei. Astfel, Detașamentul 1 Pompieri Craiova intervine cu 2 autospeciale și 5 motopompe în Bariera Vâlcii și zona Ciupercă; Detașamentul 2 Pompieri Craiova intervine cu 2 autospeciale și 3 motopompe pe str. Homer și Secția de Pompieri Craiova intervine cu o autospecială și 3 motopompe în zona Billa și Auchan Craiovița.



29 COMENTARII

  1. #1

    Ce sa intervină k mori cu zile am sunat 2 h la rând si ma ajutat lumea de pe strada sa scot mașina si familia de la podisor de pe Stefan Cel Mare Rușine Rușine sa le fie un oraș de toată jena nimic nu sa facut decât au știut sa fure si nu au facut nimica pt el ne-au mânjit cu niște străzi asfaltate pe aici pe acolo si atat daca nici 112 nu te poate salva. Rușine sa va fie o țara si un oraș de nimica mori cu zile

  2. #2

    Ne-au mulțumit pentru înțelegere pompierii! Mulțumesc lui Dumnezeu ca am scăpat cu viață și acum suntem fără mașină dar cu gaură în bugetul familiei cu durere de cap cu ceva aspirină și ne facem planul cum ne vom descurca! Trăiască Primăria!

  3. #3

    Pe strada Potelu era un Opel Corsa rămas în apă la ora 21.30 și la Peco Mol de la Parc încă o mașină rămasă în apă …oraș european….

  4. #4

    Am si eu o intrebare…. cand vedeti ditamai apa… de ce incercati sa treceti prin ea ?

  5. #5
  6. #6

    Pt ca ei sunt mai cu mot. Mai are cnv masina ca a lor…macar de.ar sti.cum.sa treaca sau ce se intampla daca trec prin apa mare

  7. #7

    Daca te.ai lasat manjit cu niste strazi…acum de ce te vaiti? Mai asteapta 4 ani ai o sa te prosteasca iarasi

  8. #8

    Culmea este k nu am trecut nu am putut sa plec din ea nu mai comentați aiurea

  9. #9
  10. #10
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-08-2014
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    39

    Rezultatul a 100 km de canalizare, asfaltari si alte lucrari care probabil au infundat toate scurgerile din oras (ca primaria nu a controlat cum se lucreaza ) cu care se mandreste primarul Craiovei. Cred ca asta e modul de a va multumi pentru realegere )
    Sa va pregatiti 4 ani de zile, va cumparati barci.

  11. #11
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5741

    Fiti fericiti ca ati votat PeSeDe pentru inca patru ani la Craiova. Fiti fericiti si aia care ati stat acasa si nu ati mers la vot. Puneti papitoi la conducere.. de papitoi, batjocura si circ o sa aveti inca 4 ani de zile parte.. Doar DNA mai poate salva Craiova.. da nici astia de la DNA nu sunt Houdini.. Daca nu luam atitudine se pot intampla tragedii din cauza sifonarii banului public, lucrarilor de proasta calitate si incompetentilor.
    Bataie de joc. M-am uitat pe statistici a plouat cu varfuri de 40 de litri pe metru patrat timp de maxim 2 ore.. Dar daca ploua 40 de litri pe metru patrat 4 ore in continuu?? Se transforma Craiova Venetia?!

    Eu v-am spus ca populatia Craiovei este masochista.. 22% a demonstrat cat de masochisti sunt la alegeri. Din cauza masochistilor si oamenilor care au IQ de maimuta suferim toti..

    Hahha stiti bancu cu girafa??? O doare pe Olguta undeva ca v-ati distrus masinile prin balti si a intrat apa prim motoare sau prin ele.. Olgura nu are masina hahahahah… Nu are nimic pe numele ei hahahaha . Fraierilor !!! Voi aveti masini proprietate personala ca sunteti fraieri ).. Luati exemplu de la Olga.. Olga daca nu are masina nu avea ce sa-si distruga prin Baltile Craiovei )

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  12. #12

    Si la Paris a fost mai grav si e Franța ….

  13. #13
    Member
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    243

    Daca intrebi 100persoane poate doar 2-3 recunosc ca au votat-o pe olga.

  14. #14

    Au fost inundați in orașe mari ale europei cu natura nu te poti pune dar uni sint nemultumiți mereu cind au votat alte partide ce au avut in oraș …?

  15. #15
  16. #16

    Cineva a uitat sa traga apa,ca maine trec 4 ani !

  17. #17
  18. #18

    Pai ce ba trece jiul prin oras ?

  19. #19

    Totul din cauza bordurilor care nu mai lasa apa sa se scurga in pamant….ani in urma pana la borduri nu a fost asa ceva in Craiova…lucru facut fara Cap…

  20. #20

    De cat timp nu au curatat canalizarile pe strazi ?????????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.