Și-a omorât soţia după ce a băut bine

Și-a omorât soţia după ce a băut bine

25.295
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un bărbat de 67 de ani, din comuna Bistreţ, a fost arestat după ce și-a omorât soția în bătaie. Ştefan Trandafir a băut bine la o cârciumă din satul Plosca. Când  a ajuns acasă, a luat-o pe femeie din pat și a trântit-o la podea, iar apoi a lovit-o de mai multe ori până a lăsat-o fără suflare.

 

O vecină a găsit-o pe femeie întinsă pe podea. Aceasta a sunat la 112 și a alertat autoritățile. Medicii ajunși la fața locului nu au putut decât să constate decesu. Victima a fost găsită cu gâtul rupt.

 

Ştefan Trandafir a fost arestat preventiv pentru omor. „Dispune arestarea preventivă a inculpatului Trandafir Ştefan pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 11.06.2016, până la data de 10.07.2016, inclusiv. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului, din care suma de 130 lei reprezentând onorariu avocat oficiu, va fi virată din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului de Avocaţi Dolj“ se arată în încheierea de şedinţă a instanţei.

 

Fotografie arhivă



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     07-02-2009
    Mesaje
    46

    Prea multi tembeli in zonele rurale. Totuși, nu numai acolo

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.