Hoață de bijuterii în Germania, prinsă la Craiova

Hoață de bijuterii în Germania, prinsă la Craiova

10.227
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

O femeie de 39 de ani din Craiova a băgat spaima în bijutierii din Germania. Maria Serdaru a reușit să fure din mai multe magazine de lux bijuterii în valoare de peste 26.000 de euro până să fie depistată de polițiștii nemți. A reușit să fugă înainte de a fi prinsă și cercetată. Autoritățile din Germania au emis însă în lipsă mandat european de arestare, iar ieri polițiștii craioveni i-au dat de urmă. „Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova, cu sprijinul unei grupe a luptătorilor de la Serviciul Acțiuni Speciale Dolj, au acționat în municipiul Craiova, fiind depistată femeia pe numele căreia autorităţilor judiciare germane au emis mandat european de arestare pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a mai multor infractiuni de furt de bijuterii, creand un prejudiciu de 26.650 euro“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Maria Serdaru a fost reținută pentru 24 de ore și rumează să fie prezentată Curţii de Apel Craiova în vederea emiterii mandatului de arestare şi demarării procedurilor de extrădare.

 



6 COMENTARII

  1. #1

    Futule rasa in gura de ciori infecte,la puscarie cu jegurile de ne au facut tara de ras

  2. #2

    Fie ca sunt hoti romani sau tigani ,toti ne fac de ras in lume.Multe dintre furaciuni se vand de ani si ani de zile in targ,in consignatii ,sub nasul autoritatilor locale..Nu mai cumparati lucruri furate de la ei,pentru ca incurajati hotia, iar ei vor continua cu faptele lor atata timp cat sunt cumparatori.

  3. #3
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     07-02-2009
    Mesaje
    44

    Haouleu mo, bună treabă băieți!

  5. #5
  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3646

    ciori infecte

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.