Prietenie de…dosar penal

Prietenie de…dosar penal

16.237
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

La volan, aprope de coma alcoolică la ora 10 dimineața. Este „performanța“ unui bărbat de 51 de ani din comuna Lipovu care a fost depistat de polițiștii din Segarcea. Oamenii legii au observat mașina care circula sinuos așa că i-au făcut semn șoferului să oprească. Când i-a lovit un damf de alcool au scos imediat fiola. „În urma testării alcoolscopice a rezultat o concentrație de 0,93 mg/L alcool pur în aerul expirat. Doljeanul a fost condus la spitalul Segarcea unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Mai mult, în urma controlului polițiștii au constatat că șoferul beat nu e chiar șofer: bărbatul nu posedă permis de conducere. Așa că au l-au luat la întrebări cum a ajuns în mașină. S-a dovedit că autoturismul i-a fost încredințat de un consătean de 28 de ani care știa că prietenul său este băut bine și nu are nici permis. Cei doi prieteni  sunt acum cercetați penal.

 

Fotografie arhivă



5 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4353

    Halal prieten.

  2. #2

    Vai de capul lui de idiot, sa ii încredințeze masina știind ca e băut.

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3656

    idiot

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     31-10-2008
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    251

    acum e bun de plata si are si dosar….asta e cand nu gandesti

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.