Fără permis, la plimbare cu mopedul

Fără permis, la plimbare cu mopedul

10.423
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Trei doljeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistați conducând fără permis. Unul dintre ei după ce că nu avea permis s-a urcat pe un moped neînregistrat în circulație după ce a băut câteva pahare.  Bărbatul are 44 de ani și este din Secui. Faptul că circula în afara legii nu l-a împiedicat să vină la Craiova, unde la intersecția străzii Nicolae Titulescu cu strada Mihai Viteazul, nu a acordat prioritate de trecere unui autotuism, pe care l-a lovit. „Accidentului s-a soldat doar cu pagube materiale. În urma testării alcoolscopice, s-a constatat că șoferul autoturismului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice, însă, în cazul  conducătorului mopedului a rezultat o concentrație de 0,33mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Craiova unde i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei“, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

Tot cu un moped neînregistrat în circulație și fără permis de conducere a fost depistat și un bărbat de 31 din Craiova, în timp ce se plimba prin comuna Scaești. La fel și un tânăr de 21 de ani din Plenița. Toți trei s-au ales cu dosare penale.

 

Fotografie simbol



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5774

    La tara se circula fara permise la greu..

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4366

    Si la tara,si la oras…

  3. #3

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.