Ionuț Stroe – noul noul președinte al PNL Craiova

Ionuț Stroe – noul noul președinte al PNL Craiova

8.517
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Surprizele se țin lanț la PNL Craiova: după ce în urmă cu aproape o lună PNL Dolj anunța noul președinte interimar al PNL Craiova în persoana lui Ștefan Stoica, acesta având la dispoziție o lună pentru a propune o nouă conducere a organizației municipale, azi, când această conducere urma să fie anunțată, președinte nu mai este Ștefan Stoica ci Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al Partidului Național Liberal.

Așadar, PNL Craiova are un nou președinte dar și acesta interimar, până la alegerile din anul 2017.

Pe surse se pare că și situația lui Pavel Badea s-ar fi rezolvat, acesta urmează să fie validat în funcția de Consilier Local al municipiului Craiova la următoarea ședință, așadar excluderea nu s-a mai pus în executare.



9 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Asta o fi fiul lui Marele Stroie???

  3. #3
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3739

    Alt hoț

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5
  6. #6

    Pdl si Pnl au fuzionat ,nu a venit . Olguta a venit din PRM si acum este in PSD. Si Dan Dasoveanu a fost la PDL si acum este la PSD..

  7. #7
  8. #8
  9. #9

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.