Razie de amploare pe străzile Craiovei

Razie de amploare pe străzile Craiovei

35.139
25
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Zeci de polițiști rutieri și de la formațiunile de ordine publică și investigații criminale au verificat aproape 200  de mașini. „În urma neregulilor costatate au fost aplicate 83 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 31.200 lei. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendări dreptului de a conduce, 4 permise de conducere, din care 3 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice. În cadrul acțiunii au fost retrase 4 certificate de înmatriculare“, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

Oamenii legii au întocmit și trei dosare penale unor tineri. Unul dintre ei a fost depistat fără permis de conducere, al doilea cu o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar cel de-al treilea a fost prins asupra sa cu un briceag rabatabil.



25 COMENTARII

  1. #21

    Best Adrian ,la o mai mare pedeapsa pentru gunoaiele societatii .Puscarie pe viata si confiscarea averilor pana la rude de gradul trei.

  2. #22

    Nu te mai da zmeu, stai in banca ta, lasa Politia sa-si faca treaba. Mai ales in Craiovita Noua

  3. #23

    Marin Escu daca ai dovezi despre practicile care sustii, te astept sa-mi prezinti in particular pentru cercetari ulterioare.

  4. #24

    Ce fac ei nu mai face nimeni….toata lumea are ce are cu masini de BG , dar de cele cu volan stramb nu zice nimeni nimic ???

  5. #25
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4892

    mai des trebuie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.