Tânără prinsă la volan fără permis de conducere

Tânără prinsă la volan fără permis de conducere

14.851
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Femeia, în vârstă de 31 de ani, din Craiova, a fost depistată ieri, 8 august a.c., în jurul orei 18.45, de un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ, care patrula în comuna Țuglui. Pentru început, agenții de poliție au constatat că autorizația de circulație provizorie a mașinii cu care circula era expirată…

 

… Iar la controlul documentelor, s-a constatat că tânăra, Liliana M., nu deține permis de conducere pentru nici o categorie  de vehicule.

 

Polițiștii doljeni au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autoturism neînmatriculat.

Foto: arhivă



6 COMENTARII

  1. #1

    Tanara fara minte.Sunt multi pe la tara care conduc masini fara permis si neinmatriculate.Sunt altii care vin chiar in Craiova de la distante mari cu masini neinmatriculate,cum ajung in oras fara sa fie prinsi este o minune.Unii politistii din comune inchid ochii pentru ca se cunosc cu respectivii.

  2. #2

    cati nu sant si nui prinde nimeni

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3865

    INVATA SA MEARGA SI EA ACUM PE JOS LA REVEDERE PERMIS.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  4. #4
  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-08-2016
    Mesaje
    3

    cred ca e tiganca

  6. #6
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4539

    Poate nu stia ca are nevoie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.