TLDE Dolj vrea o lege pentru ca serviciile de telefonie să nu...

TLDE Dolj vrea o lege pentru ca serviciile de telefonie să nu mai fie calculate în Euro

9.109
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

TLDE Dolj considera ca este inadmisibil ca multinationalele din sectorul telefoniei mobile sa mai aiba posibilitatea de a calcula in euro preturile la produsele si serviciile lor. ”Romania nu este in zona euro. Romania are o moneda nationala care trebuie respectata. Lezarea monedei nationale inseamna lezarea demnitatii noastre nationale”, susțin tinerii din ALDE Dolj.

 

Potrivit reprezentanților TLDE Dolj, tinerii vor să strângă 10.000 de semnături pentru o initiativa legislativa ”care sa puna capat lipsei de respect a multiunationalelor fata de consumatorul roman”.

 

Preturile la abonamente, cartele si celelalte servicii trebuie sa fie calculate in LEI

 

Inițiatorii se arată convinsi ca o astfel de lege va fi gata inca din aceasta toamna, iar operatorii din piata vor fi obligati sa calculeze un pret fix, in lei, pentru produsele si serviciile lor. ”Logica financiara a zonei euro este incompatibila cu realitatea noastra, de tara care se afla in afara acestei zone”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Dolj.

 

Impreuna cu colegii mei din TLDE Dolj vom strange 10.000 de semnaturi in judetul Dolj pentru a sustine aceasta initiativa legislativa. Fac apel la sutele de mii de  consumatori ai serviciilor si produselor de telefonie mobila din tot judetul sa ni se alature in aceasta campanie si sa semneze pentru ca aceasta lege sa devina realitate, in aceasta toamna”, spune Gabriel Zamfir, președintele TLDE Dolj.



7 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3906

    CORECT SUNT NISTE HOTI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2

    O lege ca Senatorul Tariceanu sa stea la coada ca oamenii obsinuiti nu vor sa dea ?

  3. #3
  4. #4

    Caca maca,ca tot banii aia i dai

  5. #5

    Ma tot intreb ce interese perverse au firmele de telefonie mobila sa ne egzecute silit in caz ca nu platin factura din motive diverse SE vede ca Recuperatori Instruiti in CIPRU au tot interesul sa calculeze in EURO creantele Mancaiar SPURCUL de tirani APROPO stiti voi cati Romani se sinucid din aceste motive Teroarea verbala .INVATATA de instructori Ciprioti a dus la multe vaduve si copilasi orfani .

  6. #6

    Nu dai tot banii aia,pretul difera de la luna la luna in functie de cursul valutar!

  7. #7

    In euro da dar abbonamento trebuie odata la doua luni sa fie un singur comision

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.