Olguța Vasilescu va candida la alegerile parlamentare

Olguța Vasilescu va candida la alegerile parlamentare

13.357
64
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat, joi seara, la emisiunea Punct Ochit, de la Oltenia 3Tv, că va candida la alegerile parlamentare de la sfărșitul acestui an, potrivit site-ului punctochit.info.

 

Anunțul nu face altceva decât să alimenteze zvonurile potrivit cărora primarul Craiovei vrea să ajungă în Parlament, unde ar căpăta imunitate în contextul acuzațiilor de corupție pentru care a fost deja trimisă în judecată. Pe de altă parte, poate fi doar o strategie de pre-campanie pentru a convinge electoratul să voteze lista PSD la alegerile din iarnă.

 

“Candidez la Camera Deputaților dar rămân în continuare primar. Îi rog pe craioveni să voteze lista PSD la alegerile parlamentare pentru că un primar fără un Guvern favorabil nu poate face prea multe”, a precizat Olguța Vasilescu, mai notează punctochit.info. Conform aceleiași surse, întrebată în ce condiții ar putea renunța la mandatul de primar, Olguța Vasielscu a spus: ”Doar dacă mi se va propune o funcție din care să pot face mai mult pentru Craiova”.



64 COMENTARII

  1. #61

    Frati iubiti, haideti sa initiem schimbarea! S-a ales praful de tara noastra! Olguta ne pune statui cu penisuri expuse in Parcul Romanescu, statui de zeci de mii de euro, am trecut ieri in zona Brestei, au un autobuz 2B, este din 1970 autobuzul!!!! La fel si 1B!!!

  2. #62

    Oameni buni, cum scapam de PSD SI PNL? Suntem sclavii americanilor! Americanii ne vor terminati, sa inceapa razboiul cu Rusia de pe teritoriul nostru. Iohannis e la mana lor, daca nu face precum i se ordonä, are soarta lui Kennedy. Cum salvam tara?

  3. #63

    Craiovaforum, te rog, permite optiunii de a se include imagine in comment

  4. #64

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.