Pavel Badea a renunţat la mandatul de consilier local

Pavel Badea a renunţat la mandatul de consilier local

4.076
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Fostul preşedinte al PNL Craiova, Pavel Badea, a anunţat în această dimineaţă, înaintea începerii şedinţei ordinare a Consiliului Local Municipal (CLM) Craiova, că demisionează din funcția de consilier local.

 

Astăzi ar fi trebuit să depun jurământul pentru validarea mandatului de consilier. Am decis să demisionez, cred că este mai bine așa. Nu am nici emulația, nici dorința să continui ca și consilier local. Le doresc celor care reprezintă Consiliul Local să reușească să ducă la îndeplinire proiectele pe care le doresc. Nu cred că în momentul actual este cadrul propice pentru a fi consilier local. Suntem doar șase consilieri PNL, în condițiile în care nu am reușit să fiu primarul Craiovei, cred că este de preferat să observ din afară ce se întâmplă în Consiliul Local”, a declarat Pavel Badea.

 

Prin demisia lui Pavel Badea, liberalul Doru Câplea va accede în Consiliul Local.



7 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    oricum facea umbra pe la primarie degeaba

  3. #3

    asa se zbate el ptentru cei care l-au votat? nu-i place in opozitie, vrea doar scaunul de primar))

  4. #4

    F bine probabil ca era palariia prea mare.

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4020

    Buna alegere.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5989

    S-a ales praful de PNL pentru mine PNL este mort, decedat iremediabil. S-a infiltrat aripa democratica a FSNului (PDL) in PNL si s-a ales praful si pulberea. Foarte greu sa ai cu cine sa votezi in tara asta.

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  7. #7

    Sunteți nedrepți! Domnul Badea a renunțat la mandat la presiunea fostului său partid, PNL. După ce a pierdut alegerile a fost sancționat dur de foștii săi colegi, a fost exclus din partid și i s-a retras sprijinul. Mai mulți din foștii săi colegi au cerut ca domnului Badea să nu îi fie acordat mandatul de consilier (deși a ocupat o poziție eligibilă pe lista PNL). Asta este, în politică azi ești, mâine nu mai ești. Sper ca Pavel Badea să rămână un om de afaceri discret și să contribuie la extinderea Craiovei, eventual să investească într-o unitate de producție.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.