Executor bancar și judecătoresc, reținut de DNA Craiova

Executor bancar și judecătoresc, reținut de DNA Craiova

9.140
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Costinel Romeo Drăgan este acuzat că ani la rândul a luat abuziv din banii puși la dispoziție de datornici în dosarele de executare silită pe care le instrumenta. Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Craiova susțin că a comis nouă infracțiuni de abuz în serviciu, din care cinci în formă continuată.

 

Anchetatorii susțin în rechizitoriu că, în perioada 2008 — 2015, inculpatul Drăgan Costinel Romeo, în calitate de executor bancar și judecătoresc, prin nerespectarea atribuțiilor de serviciu, a dispus în mod abuziv de sumele de bani puse la dispoziție de datornici în dosarele de executare.

 

Practic, acesta efectua transferuri din conturile bancare deschise în acest sens în conturile personale, dar și scotea bani. ”Mai mult, executorul judecătoresc, folosind mecanismul de fraudare de tip ‘suveică’, a utilizat o parte din banii încasați de la unii dintre datornici pentru a acoperi sumele de bani scadente, ce li se cuveneau unora dintre creditori. Bărbatul nu a întocmit nici un fel de documente justificative, iar prin nedistribuirea acestor sume conform destinației legale a fost produs un prejudiciu în dauna creditorilor implicați în procedurile de executare silită care se ridică la suma de 2.784.943,20 lei”, arată procurorii.

 

Inculpatul Drăgan Costinel Romeo urmează să fie prezentat astăzii, la Curtea de Apel Craiova, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Foto: arhivă



5 COMENTARII

  1. #1

    Intra si iese ca așa e la Craiova

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    12

    Nici nu ar trebui sa existe astfel de dosare la acesti indivizi, sa nu le zic altfel, care ameninta in scris si vorbit lumea sa le dea bani. Aici in primul rand asa zisele firme de recuperare, care sunt creeatiile unor mafioti de prin banci care au acces la dosare, chipurile ca au cumparat creante si alte rahaturi, sunt mana in mana cu acesti indivizi, care ameninta lumea atat scris, cat si la telefon, ca daca nu dau bani fac si dreg, si lumea(multa dintre ea destul de proasta) pune botul la amenintarile acestor mafioti. HUAAAA !!!

  3. #3

    Caracatita judecatorilor corupti din Craiova,acei judecatori care cereau demisia ministrului justitiei.

  4. #4

    La puscarie ,futu-i mama lui!!

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4041

    LA PUSCARIE

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.