Polițiști acuzați de violență. Victima: „Mi-au rupt piciorul“ (FOTO/VIDEO)

Polițiști acuzați de violență. Victima: „Mi-au rupt piciorul“ (FOTO/VIDEO)

19.504
34
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Acuzații grave la adresa polițiștilor de la Secția 4 Craiova. Un tânăr susține că a fost bătut crunt de oamenii legii pentru că a refuzat să semneze un proces verbal. Victima a ajuns la spital cu mai multe răni și piciorul drept rupt.

 

Mihai Dăogaru povestește că totul s-a petrecut pe 4 septembrie. Bărbatul a fost oprit în trafic de un echipaj de poliție format dintr-un bărbat și o femeie și crede că polițistul a vrut să își impresioneze colega. „Mi-a spus că îmi reține permisul de conducere pentru nerespectarea indicațiilor polițistului. Era cu o fată și a vrut să o impresioneze și să facă pe durul. Când i-am spus că este un abuz și că nu sunt de acord să semnez procesul verbal, a chemat un alt echipaj de poliție și m-au încătușat fără să fac absolut nimic. M-au dus la Secția 4 de Poliție și acolo m-au lovit cu pumnii și cu picioarele. Am piciorul rupt în urma bătăii primite“, a spus Mihai Dăogaru.

 

Victima a mers la IML pentru a scoate certificat medico-legal. Luni, când va intra în posesia documentului, bărbatul spune că va depune o plângere la parchet. „Eu nu am jignit pe nimeni, așa că vreau ca polițiștii să plătească. Oamenilor ca ei nu ar trebui să le pună cineva legea în mână“, a adăugat Dăogaru. Martorii care au văzut ce s-a întâmplat și au filmat cum a fost luat la poliție spun că s-au îngrozit de cum a fost tratat bărbatul. „L-au încătușat și l-au pus jos la pământ. Nu îmi venea să cred când am văzut cum au putut să se comporte cu el. Când a ieșit din Secția 4 de Poliție Craiova era plin de sânge, așa că am sunat imediat la ambulanță și a fost transportat la spital“, a povestit un martor.

 

Conducerea Inspectoratului de Poliție Dolj nu a dorit să comenteze incidentul.



34 COMENTARII

  1. #1

    Si ăștia cand trebuie sa aplice legea cum se cuvine, stau si se trag de sireturi cu toti nesimțitii de șoferi care ii fac cum le vine la gura. Si o aplica fix cand nu e cazul

  2. #2

    Eu zic că trebuia chemată și mașina de „mascați”…. Halal polițiști…

  3. #3

    Și de țigani fug ca dracu de tămâie capetele de creta

  4. #4

    Nici asta nu e ușă de Biserica.. A făcut el ceva. Probabil a început sa se umfle, ca face el, drege el.. În ziua de azi nu mai merg figurile ca te alegi cu oase rupte. Jmecher-prost

  5. #5

    Voi judecati doar dupa ce s a filmat…ce s a intamplat inainte si care a fost motivul pt care l a incatusat,nu va intereseaza!!??? Nu va mai lasati manipulati,ganditi!!!

  6. #6

    Așa se întâmplă când ești tare in clanță

  7. #7

    Frate, eu cred ca si daca i-ar fi injurat ca la usa cortului(ceea ce ar fi fost maxim din partea baiatului, altfel s-ar fi folosit armele),maximul ce ar fi trebuit sa faca politia era un dosar pt ultraj. Nu sa-l bata in halul ala

  8. #8

    Nu te ia nimeni sa te imobilizeze daca respecti legea si indicatiile politistului.

  9. #9

    Pai si daca ar fi fost tare in clanta,trebuia sa ii rupa picioarele?tu te pui in genunchi si le ceri iertare cand ai dreptate?

  10. #10

    Ciudat,eu nu am probleme cu ei . Sunt chiar prea blânzi pentru cât sunteți voi de tari in clanță.

  11. #11

    Visinescule, tu esti tată? Daca strigi „abuz!” Trebuie sa-ti rupa oasele?

  12. #12
  13. #13

    Cred ca si tu esti tot cu basca in cap

  14. #14

    Ai vazut tu ca l a batut?sincer…eu am vazut cum l au ridicat de jos avand catuse la maini…

  15. #15
  16. #16
  17. #17

    Cum sa bata ceva politia din craiova?)

  18. #18

    Asta e un jegos din Sadova pus numai pe scandaluri și tot timpu tare.n clanță fmm.. Dacă eram gabor îi rupeam toate membrele

  19. #19

    ar fi bine sa ajungi si tu ce sunt ei acum(politisti)si dupa aia sa vorbesti.

  20. #20

    Eu l-am vazut inainte sa-l duca la sectie si DUPA ce a iesit de la sectie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.