Târgul de Comerț al Olteniei se deschide la Craiova în perioada 21-23...

Târgul de Comerț al Olteniei se deschide la Craiova în perioada 21-23 octombrie

4.764
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cel mai mare eveniment expozițional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum și serviciilor aflat la prima ediție, se va desfășura pe parcursul a trei zile in perioada 21-23 octombrie 2016 in incinta Centrului Multifuncțional Craiova.

Vor fi prezenți expozanți  ce activează în domeniile: industrie, agricultură, alimentație, construcții și amenajări, comerț cu articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și articole pentru copii, servicii , industrie auto și asigurări.

Aceasta paleta larga de domenii ce vor fi reprezentate de companii din regiunea Olteniei vor aduce un număr mare  de vizitatori pe perioada celor 3 zile de desfășurare a acestui eveniment, ne asigură organizatorul târgului, firma PS MULTISERVICES SRL.

Astfel, printre expozanți vor exista dezvoltatori imobiliari care își vor expune proiectele și vor avea oferte speciale de vânzare  pentru garsoniere și apartamente, agenții de turism vor pune în vânzare la prețuri speciale oferte pentru Crăciun, Revelion, sejururi la munte și in destinații exotice. Se anunță deja lansarea ofertelor de vacanță pentru litoral 2017. Nu vor lipsi prezentări de produse, degustări și momente artistice care să trezească interesul vizitatorilor.

În prima zi de târg va fi lansat in premiera in Oltenia un nou model de SUV de către unul dintre cei mai importanți dealeri auto din regiune.

Pe durata târgului vor fi organizate conferințe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști.

Agenția pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, co-organizator al Târgului De Comerț Al Olteniei, va organiza in calitate de partener Enterprise Europe Network  ,Conferința anuala Ro-Boost SMEs – “Boosting Smart and Innovation-Driven Growth for Romanian SMEs”, în data de 21 octombrie 2016, începând cu ora 12.00, la Centrul Multifuncțional Craiova, in cadrul Târgului de Comerț al Olteniei. Evenimentul va avea caracter internațional, beneficiind de participare din partea Belgiei, Ungariei și Serbiei. Co-organizatori ai evenimentului vor fi Incubatorul de afaceri Novi Sad, Serbia și Camera de Comerț și Industrie Hajdú-Bihar din Ungaria  și este susținut de către Asociația Europeană a Agențiilor de Dezvoltare (EURADA).

Conferința va fi urmata de un eveniment de brokeraj adresat IMM-urilor interesate sa își extindă afacerea către alta tara. „ Digital BușinessMatch 2016 ” este un eveniment multi-sectorial, are caracter internațional și va funcționa pe baza de întâlniri bilaterale, ce vor avea loc într-o zona special amenajata. Astfel, companiile regionale vor avea posibilitatea sa interacționeze cu firme străine mobilizate de parteneri Enterprise Europe Network din Europa, in scopul de a stabili parteneriate de afaceri transnaționale.

Domeniile vizate in cadrul sesiunii de brokeraj sunt: agricultura, alimentație (alimente și băuturi), amenajări (amenajări interioare, curte și gradina, dotări HoReCa, electrocasnice, mobila), construcții (arhitectura, construcții), industrie (ambalaje, automatizări, auto, moto, electronice, îmbrăcăminte și încălțăminte, industriale, metalurgie și sudura, produse din cauciuc, protecția muncii, reciclare, transmișii și acționări, unelte și scule, utilaje), stil de viată (artizanat, antichități și decorațiuni, cosmetice, detergenți, jocuri și jucării, sport și agrement, turism), medicina (dotări stomatologie, echipamente medicale, para farmaceutice), birou (birotica și papetărie, IT și software, comunicații), servicii (consultanta afaceri, imobiliare, publicitate, transport și depozitare).

Organizatorii s-au gândit și la tinerii studenți care își doresc o viitoare cariera in domeniu comerțului și vor acorda o bursa pentru cel mai meritos student al Facultății de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova.  Acesta va fi premiat in cadrul târgului de către cadrele didactice de la facultății.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.