Parcul ”Romanescu” va fi monitorizat cu 99 de camere video

Parcul ”Romanescu” va fi monitorizat cu 99 de camere video

21.504
54
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Sistemul de supraveghere video a Parcului ”Nicolae Romanescu” va fi funcțional după recepția lucrărilor de reabilitare. Poliția Locală va fi cea care va monitoriza activitatea din noul dispecerat înființat și amplasat în cadrul instituției. 

 

Aleșii locali au votat, astăzi, noua organigramă a Poliției Locale a Municipiului Craiova și înființarea dispeceratului. Instituția a trebuit să reducă din posturi, potrivit legii, însă niciun angajat nu a fost afectat. ”Potrivit organigramei Prefecturii Dolj, raportată la populaţia Craiovei, a trebuit să reducem două posturi. Cele două posturi erau vacante, nu exista personal angajat pe acestea, astfel că nu a avut nimeni de suferit şi putem continua activitatea nestingherit şi la aceeaşi capacitate”, a declarat șeful Poliției Locale Craiova, Octavian Mateescu. CLM craiova

 

În proiectul de hotărâre suspus astăzi atenției consilierilor locali a fost și înființarea unui Birou de Supraveghere Video Ordine Publică şi Circulaţie.Noul birou a fost înfiinţat ca urmare a monitorizării Parcului Nicolae Romanescu, care va fi inaugurat în curând. Va fi monitorizat tot Parcul Pomanescu, tot ce înseamnă alei, bunuri, iluminatul public, persoane care tranzitează parcul, toate elementele pe care le poate dezvolta un astfel de dispecerat modern. Cred că nu mai există în România un dispecerat la asemenea nivel de performanţă”, a mai spus Mateescu.

 

Biroul Supraveghere Video Ordine Publică şi Circulaţie, care va fi în cadrul Serviciului Circulaţie pe drumurile publice, va avea un şef birou (post vacant) și 5 funcţii publice de execuţie, în care vor fi numiţi poliţişti locali din cadrul Serviciului Circulaţie pe drumurile publice, respectiv Biroul Circulaţie.

 

Odată cu inaugurarea investiției din parc, în Craiova vor funționa în total 144 de camere de supraveghere, în prezent fiind monitorizate Centrul vechi și anumite zone de circulație rutieră.

 

Foto: arhivă

 



54 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    2156

    de ce 99 si nu 100??

  3. #3
  4. #4
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4075

    CAT MAI MULTE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  5. #5

    Mi se pare normal ffff bine

  6. #6
  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    157

    Foarte bine! Insa chiar asa..parca suna mai bine 100..nu ca ar conta 1 in plus..

  8. #8

    F bine…dar de ce 99 si nu 100,v-ati pus intrebarea asta?..

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4743
    Citat Mesaj initiat de ARTHUNTER
    de ce 99 si nu 100??

  10. #10

    Ti se pare normal sa mai cheltuiasca o gramada de bani pe niste camere?

  11. #11

    Politia Locala ar trebui pusa sa isi miste fundul ,nu sa cheltuiasca o gramada de bani pe niste camere.Se mira pe ce sa mai cheltuiasca banii.Oamenii asteapta RAT-ul in ploaie,pe arsita si zapada,iar ei in loc sa faca refugii pentru calatori arunca banii pe camere.Primaria condusa de penala de Olguta toaca banii fara sa-i pese.

  12. #12

    Da, orice tara civilizata are CCTV-uri la fiecare colt, spre exemplu in Marea Britanie se estimeaza ca sunt plasate peste 5.9 milioane de camere (una pentru fiecare 11 persoane). Multi infractori sunt prinsi datorita acestor camere. http://www.telegraph.co.uk/technology/10172298/One-surveillance-camera-for-every-11-people-in-Britain-says-CCTV-survey.html

  13. #13

    Este un numar psihologic ,pentru prostimea din Craiova ,99 suna altfel decat 100 .

  14. #14

    O sa intri in randul lumii cand o sa ai un oras curat fara gunoaie,fara caini,un oras unde nu stai la coada sa platesti impozitele locale ale primariei,cand o sa ai un primar care respecta cetatenii si nu-i fura,minte,cand o sa ai refugii pentru autobuze si sa nu stai in ploaie sa astepti autobuzul,cand o sa te duci in piata sa cumperi de la tarani si nu de la bisnitari,cand o raspunda primarul pentru fiecare ban cheltuit,cand primaria nu da autorizatii sa iti puna unu spalatoria auto la geam,langa bloc..cand o sa se faca locuri de munca,cand o sa ai un oras unde se ridica gunoiul la timp..Cand o sa aiba minte cetatenii acestui oras si nu vor mai alege hoti si mincinosi,atunci sa fim in randul lumii civilizate.

  15. #15

    Numai asa se mai poate odihnii in liniste si politia lokal,Anul trecut in ziua pastelui am fost in parc,si daca ati stii ce frumos se plimbau in fuga peste frumoasele flori de la intrare,niste ciori cu puradeii lor,parca ereau la ei acasa,fara nici un pik de jena,se mai si pozau la lumina soarelui,sa vada toata lumea cat sunt de frumosi,,nimeni nu a venit sa ia vreo masura ceva,nu au avut curaj cred ca s-au intimidat cand au vazut corbii,,halal politie lokala,bani incasati degea a

  16. #16

    La 100 intra pe penal,asa rămâne pe civil.

  17. #17
    Spammer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    2160

    Sa desfinteze mizeria de politie locala si sa puna camere in tot orasul pt ca militieini aia sunt platiti degeaba…

  18. #18
  19. #19

    Credeam ca mi se pare mie ciudat nr asta…

  20. #20

    si daca se intampla vreo crima in parc? atunci o sa spune-ti ca de ce nu sunt camere

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.