Autoritățile din Craiova încearcă să atragă fonduri prin proiectul „Strategia Dunării”

Autoritățile din Craiova încearcă să atragă fonduri prin proiectul „Strategia Dunării”

2.576
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Zonele riverane Dunării vor beneficia de fonduri pentru dezvoltarea socială și economică printr-un program impementat de Ministerul de Externe. Deja au fost făcuți primii pași în acest sens. O delegație de la București a vizitat Craiova și urmează să meargă în toate zonele adiacente fluviului pentru a discuta despre posibilitățile de dezvoltare. În Bănie, în cadrul primăriei va funcționa un birou care se va ocupa de accesarea de fonduri prin proiectul „Strategia Dunării”. „O mare parte dintre fondurile europene vor fi adresate orașelor și zonelor dunărene și în aceste condiții vom putea accesa fonduri pentru mediu, pentru eficiență energetică și de aceea vom avea un funcționar care se va specializa pe Strategia Dunării. Acesta va fi pregătit timp de două săptămâni la București pentru a putea accesa fonduri”, a declarat primarul Lia Olguța Vasilescu.

Și Universitatea din Craiova este interesată de acest proiect, mai ales că are la Trnu-Severin, câteva secții. „Universitatea din Craiova este singura universitate de pe traseul Dunării care are punct de lucru la Dunăre. Noi avem secții la Turnu Severin pe dezvoltare, pe mediu. Vor fi multe proiecte în acest sens în perioada următoare și vom încerca să atragem cât mai multe fonduri”, a spus Cezar Spânu, rectorul Universității din Craiova.

 

 

„”



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    177

    „Zonele riverane Dunării vor beneficia de fonduri pentru dezvoltarea socială și economică printr-un program impementat de Ministerul de Externe. Deja au fost făcuți primii pași în acest sens.” Adica s-au stabilit spagile.
    „O delegație de la București a vizitat Craiova și urmează să meargă în toate zonele adiacente fluviului pentru a discuta despre posibilitățile de dezvoltare.” Eee, chiar in toate? Pai daca e o singura delegatie si trebuie sa discute (cu cine?) despre posibilitatile de dezvoltare, au vreo cateva luni de colindat.
    “O mare parte dintre fondurile europene vor fi adresate orașelor și zonelor dunărene și în aceste condiții vom putea accesa fonduri pentru mediu, pentru eficiență energetică și de aceea vom avea un funcționar care se va specializa pe Strategia Dunării. Acesta va fi pregătit timp de două săptămâni la București pentru a putea accesa fonduri”, a declarat primarul Lia Olguța Vasilescu.
    Halucinant. Cred ca il pregatesc aia intensiv, nu gluma.
    „Noi avem secții la Turnu Severin pe dezvoltare, pe mediu.” Pe mediu? serios? Care mediu, cel de afaceri?

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  2. #2

    Care este strategia ? Fur prin diverse metode si cat mai mult ,iar dupa ma aleg fraierii din Craiova si intru in parlament sa ma apere penalii mei .

  3. #3

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.