Sirieni ascunşi în lada de scule a unui camion, depistați la PTF...

Sirieni ascunşi în lada de scule a unui camion, depistați la PTF Calafat (Foto)

6.360
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi cetățeni sirieni au fost descoperiți, azi-noapte, sub un camion încărcat cu țevi metalice, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat. Aceștia intenţionau să intre fraudulos în România pentru a ajunge în Germania. politia frontiera 1

 

Sirienii au fost depistați sub un automarfar care transporta țevi metalice din Turcia în Germania, condus de un cetățean turc, în vârstă de 54 de ani. Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a efectuat un control amănunțit al automarfarului. Așa i-a găsit ascunși, în lada de scule de sub remorca acestuia, pe cei doi sirieni, cu vârste de 25, respectiv 28 de ani.

 

politia frontiera 2Aceștia au declarat că s-au ascuns în locul „special” amenajat, într-o parcare din Sofia, cu intenția de a ajunge în Germania. Conform protocolului româno – bulgar, şoferul, mijlocul de transport şi cei doi migranţi au fost predaţi Poliţiei de Frontieră Bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.