PSD Dolj și-a anunțat candidații. Olguța Vasilescu va coordona campania electorală

PSD Dolj și-a anunțat candidații. Olguța Vasilescu va coordona campania electorală

8.223
9
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Campania PSD la nivelul judeţului Dolj va fi coordonată de Lia Olguța Vasilescu, președintele PSD Craiova. Anunţul a fost făcut, azi, de preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, care a afirmat că lista de candidaţi a PSD Dolj pentru alegerile parlamentare cuprinde şi oameni tineri şi femei, media de vârstă a candidaţilor fiind 38 de ani. 

 

Candidaţii PSD din Dolj sunt pentru Camera Deputaţilor, în ordinea de pe listă, sunt: Olguţa Vasilescu, deputatul Ion Călin, preşedinte executiv al PSD Dolj, Alina Tănăsescu, vicepreşedinte CJ Dolj, Alexandra Presură, consilier judeţean, Florinel Stancu, consilier judeţean, Eliza Peţa, directorul SC Salubritate SRL CRaiova, Valerică Pupăză, primarul comunei Cârcea, Ovidiu Flori, primarul comunei Işalniţa, Mihai Neaţu, direct Transelectrica şi consilier judeţean, Marin Marian Viorel, consilier judeţean.

 

Aşa cum ne-am gândit am încercat să avem pe listă şi oameni tineri şi femei şi oameni care să aibă o şansă. Conducerea naţională ne-a spus că încercăm să avem cât mai mulţi oameni noi, care au mai fost în Parlament, oameni tineri, oameni din administraţie şi femei. Avem o listă de care suntem mulţumiţi şi de care suntem mândri„, a spus Claudiu Manda.

 

Lista de candidaţi a PSD Dolj pentru Senat este formată din: deputatul Claudiu Manda, preşedinte PSD Dolj, Radu Preda, city managerul Craiovei, Lavinia Craioveanu, consilier judeţean şi inspector general al IŞJ Dolj, şi Cosmin Vasile, vicepreşedinte CJ Dolj.

 

Olguţa Vasilescu a declarat în conferinţa de presă că deşi candidează pentru Camera Deputaţilor pentru a „trage lista” nu va pleca din funcţia de primar al Craiovei decât dacă va obţine, după alegeri, o poziţie din care să poată să ajute Craiova mai mult. ”(…) Trebuie să luptăm pentru a avea un scor mai mare decât cel înregistrat la locale, pentru că ştim că dacă există un guvern politic şi este al PSD se va uita altfel spre Craiova„, a spus Vasilescu.

 

Manda a declarat că PSD Dolj şi-a propus să obţină, înainte de redistribuție, „minim doi senatori din patru şi şase deputaţi din zece„. I

 

Practic, de la organizaţia de Dolj sunt alte cerinţe decât de la alte organizaţii, adică este organizaţia care a avut cele mai bune rezultate, pentru că aşa s-a întâmplat de-a lungul timpului şi la ultimele alegeri, a fost în întotdeauna pe podium. Se vine cu o listă de oameni noi, cu rezultatele obţinute în această perioadă de către Primăria Craiova şi CJ Dolj, adică ne ducem în faţa oamenilor cu rezultatele obţinute„, a spus Ion Prioteasa.

 

Lista PSD Dolj a fost validată în şedinţa de Birou executiv judeţean, apoi şi în şedinţa de Comitet judeţean, urmând ca marți să fie validată de Comitetul Executiv Naţional.



9 COMENTARII

  1. #1

    De la stanga la dreapta ..Marele Spagar Prioteasa ,Amantul Claudiu Manda si Corupta de Olguta ..aceeasi oameni care au tocat milioane de Euro din banii Craiovenilor vor sa continue cu hotiilor lor. Succes DNA ! pardon tovarasi.

  2. #2
  3. #3
  4. #4

    La ce prostie exista în acest oraș cu siguranță vor câștiga detașat

  5. #5
  6. #6

    Pai Larguta vrea sa fie si „debubeat”

  7. #7

    dar oamenii astia parca sunt batuti in cap,sa sustii in continuare o persoana corupta.fara cuvinte!

  8. #8
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    395

    declaratia Olgutei cred ca trebuie citita astfel: candidez, daca se intrezareste vreun dosar de la DNA, intru in Parlament pentru imunitate…

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4774

    Poza de colectie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.