Albanez prins pe gard la granița cu România

Albanez prins pe gard la granița cu România

2.810
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un tânăr de 21 din Albania a încercat să îi păcălească pe vameșii români pentru a intra în țară. Într-un final s-a ales și cu dosar penal și a fost trimis în Bulgaria pentru continuarea cercetărilor. 

 

Bărbatul a fost prins aseară, în jurul orei 21.oo în timp ce încerca să sară gardul de la Vama Calafat.  „Poliţiştii de frontieră au observat o persoană de sex masculin care a coborât dintr-un autoturism ce venea din Bulgaria spre România. Bărbatul a încercat să escaladeze gardul ce împrejmuiește incinta punctului de frontieră, cu intenția de a intra în țară fără efectuarea formalităților specifice de controlul. Imediat s-a intervenit pentru reţinerea persoanei, care a fost condusă la sediul poliției de frontieră pentru cercetări”, a declarat Dănuț Rudăreanu, purtător de cuvânt Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Dolj.

 

În urma verificărilor oamenii legii au descoperit că tânărul albanez a încercat în aceeași zi să treacă frontiera, dar vameșii i-au refuzat intrarea în România pentru neîndeplinirea condițiilor legale. Conform protocolului cu autoritățile bulgare, tânărul a fost predat poliției din Bulgaria pentru continuarea cercetărilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.