Rechezitoriul în cazul lui Gigioc scoate la iveală scene de o violență...

Rechezitoriul în cazul lui Gigioc scoate la iveală scene de o violență extremă

32.862
20
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,00)
Scandalul de la barul On Off care a dus la arestul preventiv al lui Gigioc a pornit de la „bătaia“ pentru supremație. Este un fapt cunoscut că Vadik Gigi Zavera, zis Gigioc, le aplică „sancțiuni“ prin interzicerea frecventării unor locuri celor care „îl calcă pe bătături“. Așa s-a întâmplat și în noaptea de 4 spre 5 noiembrie. „Inculpatul Zavera Gigi Vadik l-a invitat pe martorul H.M la barul „ON OFF” din Craiova , unde în prezenţa lui Roşianu Gigel i-a cerut să le transmită inculapaţilor Mitre Cantemir Ştefan şi Vlădescu Cristian Marian că le este interzic accesul în cluburile şi localurile cunoscute drept teritoriu de „dominaţie” a grupării „Frăţia”, nesupunearea având drept consecinţă exercitarea unor acte de violenţă”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii din cadrul Parhetului de pe lângă Tribunalul Dol j.
De aici au degenerat lucrurile. Vlădescu Cristian Marian s-a dus în bar ca să discute despre „sancțiune“, spiritele s-au încis iar discuțiile s-au tranformat într-o bătaie sângeroasă.  „După scurte discuţii contradictorii, care au degenerat, grupul condus de Zavera Gigi-Vadik a trecut la agresarea lui Vlădescu Cristian Marian, care a fost lovit în cap cu o sabie (macetă) şi ţeavă metalică şi înjunghiat superficial în spate cu un obiect tăietor înţepător. Reuşind să părăsească localul, Vlădescu Cristian Marian i-a contactat pe Mitre Cantemir Ştefan şi Băloiu Alexandru Grigore, aflaţi în zonă, care au venit imediat la faţa locului .A avut loc o luptă generalizată între cele două grupuri, în afara localului, în stradă, Zavera Gigi Vadik fiind lovit în mod repetat cu piciorul în cap de către Mitre Cantemir Ştefan iar Vlădescu Cristian Marian a reuşit să preia sabia deţinută anterior de Zavera, lovindu-l cu mânerul acesteia în cap”, arată procurorii în rechizitoriu.
În urma scandalului șapte persoane au ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Alături de Gigioc au primit mandate de arestare  Ioneluș Cimpoeru, Alexandru Grigore Băloi, Sorin Stelian Flutur, Cantemir Ștefan Mitre, Cătălin Viorel Tudor și Cristian Marian Vlădescu. Printre acuzațiile care li se aduc se numără constituire de grup infracţional organizat, tentativă de omor și  complicitate la tentativă de omor.


20 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Da,este un om foarte violent ,omul asta are si probleme cu capul,ca un om sanatos nu ar face asa ceva. Si pe timpul lui Ceausescu provoca scandaluri ,dar atunci era la inceput. Imi aduc aminte ca a fost batut de un interlop de la aceea vreme,unul zis Barza si a sarit sora lui pentru el sa il apere,a spart o sticla si la taiat pe ala.O familie de oameni tacaniti,care a ajuns sa terorizeze un oras intreg. A facut puscarie si in Germania pentru nu stiu ce infractiuni.Astia nu se potolesc niciodata si ar trebui inchisi pe viata.

  3. #3

    Coada de pesste 10 km la intrare in Bals. Unde este Politia!?

  4. #4

    Esti facut grămadă!… Ti.a trebuit un profil de facebook fals ca sa iti spui parerea???

  5. #5

    Ceva de nedescris, coada uneste Balsul cu Pielestul

  6. #6

    INCREDIBIL !!! ca sa vezi, SOC !! TEROARE !!

  7. #7

    Bai retarzilor daca este un accident ce blocheaza strada poate sa fie coada si pana la Slatina, care-i problema ?

  8. #8

    Sorin Necsutu Ba da ce te fute pe tine grija ce conturi are lumea?

  9. #9
    0-day Member
    Data de inscriere
     18-11-2016
    Mesaje
    0

    LA PUSCARIE !!!!

  10. #10
    Member
    Data de inscriere
     05-02-2007
    Mesaje
    164

    Lotzi taci în **** mea boschetarule

  11. #11

    Nu a fost coada din cauza vreunui accident, ci s-au gandit sa vopseasca trecerile de pietoni vineri dupa amiaza !

  12. #12

    Ce legatura are asta cu articolul????

  13. #13
    0-day Member
    Data de inscriere
     18-11-2016
    Mesaje
    6
    Citat Mesaj initiat de oxig3nno1
    Lotzi taci în **** mea boschetarule

    Ce este bai scursuro ? favorizezi mafiotii ? sau te crezi miezul din dodoasca prin cartiere cu vre-un bemveu cocalarule ? LA PUSCARIE cu voi !!!

  14. #14
    Senior Member
    Data de inscriere
     12-05-2006
    Locatie
     IN YOUR MIND
    Mesaje
    891

    Se mai intampla !

  15. #15

    Sorin Necsutu ,nu inteleg care este problema ta .Esti cumva de partea mafiei din Craiova si din cauza asta te simti iritat ? Stiu ca adevarul supara pe unii,dar trebuie spus.

  16. #16

    SATI ieau copii in pula Gigioc si la toată frăția din Craiova la pușcărie gata e timpu si pt voi

  17. #17
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    184

    mutanti

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  18. #18

    sa iti iau morti in pula ba garoiule

  19. #19
    Junior
    Data de inscriere
     27-04-2014
    Mesaje
    55

    craiovaforum.ro, alt subiect decat gunoiul asta nu gasiti sa abordati? nu pe toata lumea intereseaza ce face un analfabet, fara liceu terminat, cum se bate el, ce zmeu e el. I-a dat Ventura cat sa-l tina minte toata viata, orice nas isi are nasul, Gigioc a apus demult. Nu mai este un subiect de discutat. Din cele 6 subiecte care sunt pe prima pagina a site-ului, 3 dintre ele sunt cu acest gunoi. Gata, ne-am saturat !!!

  20. #20
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-11-2016
    Mesaje
    1

    Ar fi bine daca politia, autoritatile locale, si justitia se mai debaraseaza de mafiotii astia, prea au pus stapanire si fac ce vor. La beci cu ei ca prea si-au loato in cap.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.