Roșianu și Ilie Pușcărie reținuți în dosarul lui Gigioc

Roșianu și Ilie Pușcărie reținuți în dosarul lui Gigioc

25.795
11
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,67)

Noi rețineri în cazul scandalului din barul On Off în urma căruia Vadik Gigi Zavera, zis Gigioc a fost arestat pentru 30 de zile alături de alte 6 pesoane. Ion Ilie, cunoscut  în lumea interlopă drept Ilie Pușcărie și Gigel Roșianu au fost reținuți de procurori pentru 24 de ore.

 

În noaptea de 4 spre 5 noiembrie a avut loc un scandal de pomină la barul craiovean. Motivul…lupta pentru supremația grupării „Frăția“ al cărui lider este Gigioc. Vadik Gigi Zavera a aflat că Vlădescu Cristian Mitre ar vrea să preaia conducerea grupării și a decis „sancționarea“ acestuia. „Inculpatul Zavera Gigi Vadik l-a invitat pe martorul H.M la barul „ON OFF” din Craiova , unde în prezenţa lui Roşianu Gigel i-a cerut să le transmită inculapaţilor Mitre Cantemir Ştefan şi Vlădescu Cristian Marian că le este interzic accesul în cluburile şi localurile cunoscute drept teritoriu de „dominaţie” a grupării „Frăţia”, nesupunearea având drept consecinţă exercitarea unor acte de violenţă”, se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dol j.

De aici au degenerat lucrurile. Vlădescu Cristian Marian s-a dus în bar ca să discute despre „sancțiune“, spiritele s-au încis iar discuțiile s-au tranformat într-o bătaie sângeroasă. „După scurte discuţii contradictorii, care au degenerat, grupul condus de Zavera Gigi-Vadik a trecut la agresarea lui Vlădescu Cristian Marian, care a fost lovit în cap cu o sabie (macetă) şi ţeavă metalică şi înjunghiat superficial în spate cu un obiect tăietor înţepător. Reuşind să părăsească localul, Vlădescu Cristian Marian i-a contactat pe Mitre Cantemir Ştefan şi Băloiu Alexandru Grigore, aflaţi în zonă, care au venit imediat la faţa locului .A avut loc o luptă generalizată între cele două grupuri, în afara localului, în stradă, Zavera Gigi Vadik fiind lovit în mod repetat cu piciorul în cap de către Mitre Cantemir Ştefan iar Vlădescu Cristian Marian a reuşit să preia sabia deţinută anterior de Zavera, lovindu-l cu mânerul acesteia în cap”, arată procurorii în rechizitoriu.

În urma scandalului șapte persoane au ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Printre acuzațiile care li se aduc se numără constituire de grup infracţional organizat, tentativă de omor și complicitate la tentativă de omor.



11 COMENTARII

  1. #1

    Awwww… si acum cine mai face……

  2. #2

    Iar ai feedat coae? Rosianu Alex

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-11-2016
    Mesaje
    0

    parerea mea : sunt făcute Prăduieli de ani de zile si astea sunt urmările … cum a declarat tomescu iulian (skimming-boss) de lumea interlopa ,tot asa au declarat si altii inainte de el ,ca sa nu facă detenție …sau pur si simplu sa muste mâna care ia ținut pana acum când au „realizat” ca ei sunt urmașii sau ei sunt îndreptățiții sa preia așa zisa putere…care cred ca nu reprezintă cuvântul propriu zis ,ci, doar RESPECT SI EDUCAȚIE … lucruri pe care oamenii ăștia din așa zisa opoziție,VENTURA , FANE , GORE , SUGUS , cumnatul lui Sugus ,nu le au nici măcar cât un copil de țigan ținut la semafor sa cerseasca . Chiar nu văd Si nu pot realiza-conștientiza cum ar putea lua locul asemenea specimene unora ,care nu ,-tâlhăresc pe cine apuca pe unde apuca , care din frustrări si incapacitate intelecto-psihică nu sunt in stare decât sa umble cu cuțite ,săbii , pistoale ,si alte arme ptr a intimida cu scopul de a tâlharii , de a pune „amenzi” si interdicții DOAR in cartierul BRAZDA LUI NOVAC …ca in alte cartiere nu e lumea așa „moale”, sa spun ,si mai puțin educata si civilizata comparativ cu brazda lui novac , si sunt aproape ,dar repet, APROAPE de intelectul lor lipsa …acționând cu aceeași moneda de schimb fapt care sa întâmplat de altfel si in centrul orașului …sau din așa zisa lume interlopa cine credeți ca ar fii de acord ca niște neica-nimeni sa stea in fata cu asemena caractere si comportament …? Aviz cunoscătorilor … pana la final toți o sa primim ce meritam intr’un fel sau altul … si nu cred ca ar fii asta problema , ci doar ,ptr ce primim , dacă suntem capabili sa acceptam ce am provocat si sa putem fii capabili sa spunem lucrurilor pe nume … nu sa aberam ca suntem ceva ce nu exista si mai ales când se vede de la București cine sunt SUGUS -GORE -FANE-VENTURA -PLUS ACIUTII LOR …care mai mult ca sigur nu au creier mai mult decât ei , si anume , sa se ocupe doar cu barbarisme care nu cred ca sau practicat decât intr-o perioada ,post-decembrista , foarte scurta , prin anii ’90 si foarte puțin … câini rămân câini pana la sfârșit ptr ca așa este de când lumea si pământul … nu poate mânca șoarecele pisica decât pr sticla desenat la Hollywood . RUȘINE .

  4. #4

    Asa ,sa fie stransi toti mafiotii si la puscarie cu ei ,poate asa se mai curata orasul asta.Ilie Puscarie nu este de talia lui Rosianu si Gigioc ,dar este unul dintre aceia care a avut legaturi cu aceasta grupare mafiota.Ilie Puscarie spala banii altora,iar in spatele lui era gruparea mafiota Fratia .Au tentacule multe si intinse peste tot,Politisti,Judecatori,Avocati au fost la mana acestei grupari mafiote.

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4123

    HOPA

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6
    Member
    Data de inscriere
     06-01-2014
    Mesaje
    122

    e obisnuit cu interioarele aresturilor, cu ambientul, adica cu tot ce ține de miros si imagine, plus atmosfera colegiala de acolo . . . .

  7. #7

    Cum să vii cu maceta după tine în secolul 21? :-))

  8. #8
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-11-2016
    Mesaje
    1

    Mai nasol ptr aia care nu sunt obișnuiți cu arestul

  9. #9
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-11-2016
    Mesaje
    12

    La puscarie cu mafiotii/interlopii indiferent de cum se numesc acestia. La cati mai multi ani la parnaie, pe viata daca se poate !!!!

  10. #10
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-11-2016
    Mesaje
    2

    Cu japca ,de obicei, reușesc violurile sau tentativele … nu si ce ar vrea VENTURA asta … a uitat ca a fost trimis pe la Tg Jiu ca RECUPERATOR – BODYGUARD AL LUI TOMECU IULIAN ( șeful carderilor din Craiova ) si la prima vorba și-a luat picior in cap ,corect ,corespunzător ,aferent cu somnul..si…apropo de acest Tomescu iulian (șeful mafiei carderilor din Craiova ) care face pe nebunul … ca sa drogat si a băut pana au dat dungile roșii peste buletinul lui…a ajuns acuzatul de el sa acuze pe alții… sau după anii mulți in care la avut bodyguard pe ventura ca pana la urma sa se certe ,sa se balacareasca pe Facebook ,ptr 20-30 de mii de euro ,pe motiv ca nu sau furat între ei cum ar fii vrut fiecare …a ajuns la concluzia ca nu este decât un arzoi de doi bani si cel mai bine ptr el ar fii sa încerce niște praduieli , niste articole „”16″” ca altceva nu mai are de făcut ..”.bagabonti” de Weekend ca ăștia au mai fost si o sa mai fie…ei nu cunosc demnitatea si modestia !!!!

  11. #11
    0-day Member
    Data de inscriere
     06-12-2016
    Mesaje
    0

    Amuzant felul in care va expuneți frustrarea și neputința și felul in care vreți sa demigrati și sa va dați cu părerea uitând anii in care M ați pupat in cur și aici ma refer la cei care ma Cunoașteti și acum va dați cu părerea și mai și delirati …
    Bravo ! Aveți stil ! Vorbiți de 16 voi sunteți băieți îl faceți online așa nu se pune așa v au învățat cotarlele astea bătrâne care se ocupa cu asta de când i au cacat mamele lor !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.