Jocul cu focul a dat de muncă pompierilor

Jocul cu focul a dat de muncă pompierilor

3.943
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pompierii doljeni au avut de stins două incendii provocate de copii lăsați nesupravegheați care s-au jucat cu focul. Primul apel s-a primit ieri după amiază în jurul orei 15.00. Un adăpost de animale din Sălcuța a fost cuprins de flăcări. Oamenii au anunțat imediat de au văzut incendiul , dar focul s-a propagat repede așa că la sosirea echipajului de pompieri, incendiul cuprinsese deja 90% din clădire. Adăpostul de animale s-a făcut scrum, la fel și 500 kg plante furajere, din fericire niciun animal nu a avut de suferit.

 

Puțin după ora 23.00 a fost rândul pompierilor din Craiova care au fost chemați la o locuință din Almăj unde a izbucnit un incendiu. „La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-o încăpere la mobilier și materiale textile, în urma acestuia au ars o canapea, un covor și aprox.20 kg materiale“, a declarat Florin Cocoșilă, purtător de cuvânt ISU Oltenia. În ambele cazuri cauza probabilă a fost jocul copiilor cu focul.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.