Craiova: Zeci de amenzi pentru viteză excesivă, nepurtarea centurii și parcări neregulamentare

Craiova: Zeci de amenzi pentru viteză excesivă, nepurtarea centurii și parcări neregulamentare

9.985
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii craioveni din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat și executat, în week-end, acţiuni pe linia prevenirii accidentelor de circulație cauzate de nerespectarea regimului legal de viteză, totodată urmărindu-se conștientizarea conducătorilor auto cu privire la importanța portului centurii de siguranță.

 

Polițiștii au sancționat și șoferii care au parcat sau staționat neregulamentar în zona centrală a municipiului Craiova. Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale de peste 30.000 lei, dintre care 80 amenzi pentru viteză, 20 amenzi pentru neportul centurii, iar alte 11 sancțiuni pentru parcări neregulamentare.

 

Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 6 permise de conducere. Spre exemplu, în cadrul acțiunii a fost depistat Florian D., de 35 de ani, din Craiova, care a condus un autoturism, pe Strada Calea Bucureşti, cu viteza de 103 km/h. Acesta a fost sancţionat contravențional cu amendă, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul în vederea suspendării. De asemenea, polițiștii rutieri l-au depistat și pe Marius C., de 28 de ani, din Băilești, conducând un autoturism, pe Strada Râului, cu viteza de 114 km/h. Și acesta a fost sancționat cu amendă, iar dreptul de a conduce i-a fost suspendat.

 



5 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-12-2013
    Mesaje
    4

    iar i-a trimis olguta sa faca bani pentru buget

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     14-12-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    243

    foarte bine le face.. mai putini cretini pe drumurile patriei in cazul celor cu viteza..

    iar cei cu parcarile, oricum parcheaza ca niste bivoli majoritatea dintre ei, asa ca nu-i paguba nici acolo..

    Life sucks.. So.. why the fuck bother?
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    13
    Citat Mesaj initiat de vasilemarin
    iar i-a trimis olguta sa faca bani pentru buget

    Ce nu iti convine ma meltene ? Lasa sa-i snopeasca in amenizi ca sunt numai descreierati cu permise in marea lor majoritatea, care nu prea au nimic in comun cu soferia si circulatia pe drumurile publice . La cat mai multe amenzi. Sa iasa zi de zi pe strazi si devenim bogati de pe urma capetelor patrate ale strazilor. Zi de zi daca „o arzi” pe calea bucuresti din lapus la spitalul doi dai mii de amenzi zilnic.

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4943

    Și cu parcările așa aiurea,fiecare cum îl taie capul…

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     12-04-2010
    Mesaje
    120

    Foarte bine! Dar ar trebui sa delege o echipa care sa faca asta in mod constant. Ar putea sa sune rautacios insa daca ne dorim civilizati ar trebui sa sustinem fiecare astfel de initiative. Stiu, probabil „parcarea” este un subiect delicat insa ancorandu-ne la realitate, nu prea este. De ce? Pentru ca multi au masini degeaba, nu le trebuie dar totusi isi ia una si aici ma refer la cei care au varsta de 18 ani si nici macar nu au luat BAC-ul, dar o ard in BMW-uri pe BG sau alte masini si sunt angajati ca distribuitori, asta in cazul fericit. Zic asta pentru ca de multe ori in parcarea de la fostul Real, vedeam foarte multi care parcau efectiv pe 2 locuri..asa..dezinteres total. Cu alte cuvinte, soferii nu sunt deloc soferi, adica nu se comporta deloc ca la carte sau cel putin apropriat. Este ca la un loc de munca, cum ar fi sa ne facem pe jumatate treaba dar si prost?! Am fi dati afara! Asa si ca sofer, trebuie sanctionat cand greseste.
    Am parcat mai aiurea, nu ca bizonul, foarte putin in strada, in Luxembourg in fata unui bloc pe alei, atentie, si seara cand am venit de la serviciu, masina imi era deja ridicata, fara discutii, am platit 250 euro si m-am invatat minte, aici nu mai e „lasa ba ca merge asa”. Asa ca, civilizatia provine din amenzi mari, de aceea in Franta/Germania si alte tari toti parcheaza in locuri destinate pentru aceasta.
    Si by the way, aici fata de Craiova sunt mult, mult mai putine parcari.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.