Doi frați în arest, pentru crima din Craiovița

Doi frați în arest, pentru crima din Craiovița

35.245
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Frații Gabriel și Luigi Teodorescu, primul de 23 de ani, cel de-al doilea de 20 de ani, sunt acuzați de comiterea crimei din cartierul Craiovița Nouă și au fost trimiși în arest preventiv pentru 30 de zile. Un tânăr de 20 de ani a fost ucis pe stradă, pe fondul unui conflict mai vechi, cauzat de o fată, iar autorii au fugit. 15388641_1389512721081756_2088847050_o

 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au arătat că, pe 6 decembrie, în jurul orei 02.00, „în timp ce se aflau pe Bvd. Tineretului din municipiul Craiova, în zona Poştei din Craioviţa Nouă, pe fondul unui conflict preexistent între Teodorescu Luigi (20) şi Fieraru Antoni-Ionuţ (20 de ani), Teodorescu Gabriel (23 de ani) l-a lovit pe acesta din urmă cu un cuţit în zona cervicală anterioară, cu consecinţa producerii unor leziuni traumatice care i-au produs decesul, fiind ajutat de fratele său (…)“.

 

luigi teodorescu

Mai exact, anchetatorii spun că Ionuț Fieraru și Luigi Teodorescu (foto) se certaseră din cauza unei fete, motiv pentru care s-au luat la bătaie pe stradă. Luigi Teodorescu a observat că Gabriel Teodorecu are un cuțit, astfel că nu l-a lăsat pe Ionuț Fieraru să plece. Gabriel T. l-a înjunghiat în gât, apoi cei doi frați au fugit. Ei au fost prinși marți seară, audiați de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, iar apoi reținuți.

 

Frații Teodorescu sunt acuzați de comiterea infracțiunii de omor și complicitate la omor și au fost încarcerați. Hotărârea Tribunalului Dolj privind arestul preventiv pentru 30 de zile nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Craiova. 



4 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     14-03-2007
    Mesaje
    4

    Deci daca nici p-astia nu ii infunda de tot…. chiar ma voi convinge ca avem un sistem judiciar de c*^*t.

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    648

    Ce e cu prenumele ăsta, Luigi? Pe teroristul ISSI îl cheamă Luigi, pe cuțitarul ăsta tot Luigi, se pare că numele ăsta de macaronar este predestinat infractorilor.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-12-2016
    Mesaje
    0

    Sa le dea condamnare la moartee asta merita!! Criminalii ! Sa nu mai aibă liniște toată viața lor sa se aleagă prafu și pulberea de ei sa nu mai aibă parte de fericire in viața lor și sa treacă prin cele mai mari chinuri pana își vor da ultima suflare cum au făcut ei cu Antony .. sa o simtă pe piele lor de 100 de ori mai mult!!

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-12-2016
    Mesaje
    0

    toti dati comentarii si acuzati da cel care a murit de ce a venit cu 3 masini la ei la bloc si cu cutite la ei vorbiti fara sa stiti mai bine vedetiva de ale voastre ca cel care la taiat nici nu a stiut a dat sa se apere

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.