Crăciun nefericit pe șoselele din Dolj (VIDEO/FOTO)

Crăciun nefericit pe șoselele din Dolj (VIDEO/FOTO)

25.657
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Cărciun îmbuibat de acool pentru un bărbat de 50 de ani din Craiova care era să facă două accidente pe o distanță de câteva sute de metri. Bărbatul s-a urcat la volan după ce a băut bine și a traversat centrul orașului fără probleme, probleme de conștiință, căci mintea și reflexele i-au fost încețoșate de aburii alcoolului și a fost la un pas de a provoca două accindente. Totul a fost filmat de un alt șofer.

 

Pe imaginile suprinse de camera video se vede cum șoferul unui Mercedes, în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Arieș cu Alexandru Macedonski nu este în stare să ia virajul și se urcă pe trotuar. Nici măcar acest lucru nu l-a oprit din drum, bărbatul continuă drumul prin pasaj, iar înainte de semafoare nu se hotărăște pe care dintre cele două benzi să se încadreze și îi taie calea unui alt șofer. Din fericire câțiva metri mai în față, a fost oprit de o patrulă mixtă de poliție și jandarmi. Când i-au pus fiola alcoolemia rezultată a fost demnă de un record. „Craioveanul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Clinic de Urgență Craiova unde i s-au recoltat probe biologice de sânge, pe numele său fiind întocmit un dosar penal”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Nu a fost singurul incident de Crăciun susprins de camere video. În jurul orei 18:30 două mașini s-au făcut praf din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate la intersecția străzilor Madona Dudu cu Matei Basarab. Pe imagini se vede cum șoferul vinovat nici măcar nu a încetinit pentru a se asigura și a izbit în plin autoturismul cu prioritate.

 

 

Un alt șofer băut și-a făcut mașina praf în Podari. Bărbatul de 31 de ani care mergea dinspre Segarcea către Craiova s-a urcat la volan după ce a băut bine iar în Podari, a pierdut contolul asupra direcției de mers și a ieșit de pe drum în parapetul metalic. Din fericire a scăpat nevătămat, în schimb și-a făcut mașina praf. ” Întrucât șoferul emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Craiova, unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele craioveanului, polițiștii au întocmit un dosar penal„, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj.



6 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-10-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    47

    Dar, despre accidentul de pe pasaj, de aseara, dupa ora 22.30 nu stie nimeni

  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-12-2016
    Mesaje
    0

    Dobitoci ca astia sunt cu zecile zilnic pe soselele judetului, si nu trebuie sa fie nici o sarbatoare sa se urce beti la volan.

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6337
    Citat Mesaj initiat de catalinalex73
    Dar, despre accidentul de pe pasaj, de aseara, dupa ora 22.30 nu stie nimeni

    Ce? Iar s-a nasit un stalp pe pasaj??

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     05-02-2007
    Mesaje
    179

    Ala era politai si nu au voie sa scrie

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-12-2016
    Mesaje
    1
    Citat Mesaj initiat de oxig3nno1
    Ala era politai si nu au voie sa scrie

    Ups !!! Inseamna ca vor sa musamalizeze si sa nu se stie ca oamenii legii mai fac si accidente. Probabil au spus sa nu scria atata timp cat nu au fost si altii implicati. Ca un politist a lovit un banal stalp de pe pasaj nu are relevata, cu atat mai mult daca nu au fost victime sau implicate alte masini. Asa scapa politia de o pata, sau mai bine zis politistul in cauza daca zici ca era politist. Pai nu e corect ma nene ma, sa nu auziti de la nimeni ca nenea politistul a lovit stalpul ? rusinica !!! Bine ca :fraierul” ala de solomonache a pus stalpi rezistenti, ca daca rau frigizi asa, faceau pagube la stalpi si implicit linia de contact a harbului de tramvai. Am vazut masini praff facute si stalpul 0% damage. Bine ca sunt rezistenti si opresc nenorocitii sa intre si pe celalalt sens sa faca pagube/victime(la care se poate evident.)

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5001
    Citat Mesaj initiat de oxig3nno1
    Ala era politai si nu au voie sa scrie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.