CLM Craiova a luat act de demisia Olguței Vasilescu. Interimatul, asigurat de...

CLM Craiova a luat act de demisia Olguței Vasilescu. Interimatul, asigurat de Mihail Genoiu

12.764
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consiliul Local al Municipiului Craiova s-a întrunit, astăzi, de îndată, pentru a lua act de demisia primarului ales Lia Olguţa Vasilescu. Aleșilor locali le-a fost supus la vot numele celui care urmează să asigure interimatul la conducerea Primăriei Municipiului Craiova. Propunerea, venită din partea viceprimarului Adrian Cosman, care a afirmat că nu-și dorește interimatul, a fost viceprimarul Mihail Genoiu (foto), care a și obținut voturile necesare: 17 ”pentru”, 4 ”împotrivă” și șase voturi anulate (consilierii au fost absenți). Totodată, la conducerea SC Salubritate Craiova a fost numit un nou director, Mihai-Vlad Butari, după încetarea contractului Elizei Peța, ca urmare a mandatului de deputat obținut de aceasta. Mihail Genoiu

 

La începutul întâlnirii, președintele de ședință, Radu Marin Traian, a ținut să-i mulțumească Olguței Vasilescu, în numele colegilor de partid de la PSD, pentru activitatea desfășurată în fruntea municipalității.

 

Voința electoratului a fost înșelată, așa că noi, cei de la PNL, am votat împotriva propunerii viceprimarului Genoiu”, a spus consilierul liberal Flavius Sirop, care a adăugat că nu dorește să se înțeleagă că ar avea ceva împotriva acestuia, dar este o formă de protest față de decizia Olguței Vasilescu de a pleca din fruntea primăriei, deși aceasta afirmase că participarea ei la alegerile parlamentare a fost doar pentru a ”trage” lista candidaților PSD.

 

Primarul interimar Mihail Genoiu este membru UNPR Dolj, dar după încercarea de fuziune dintre UNPR și partidul lui Traian Băsescu s-ar putea spune că este de la PMP. Însă Genoiu a afirmat astăzi că el este uneperist, nu pmp-ist. „Eu sunt membru UNPR. Fuziunea cu PMP este contestată, nu s-a definitivat, deci nu am cum să fiu membru PMP. Singurii care și-au pierdut calitatea de membrii UNPR sunt cei care au depus adeziuni la PMP pentru a candida la alegerile parlamentare”, a declarat MIhai Genoiu.

 

Genoiu a declarat, după desemnarea lui la conducerea Primăriei Craiova, că va continua lucrările începute de Olguța Vasilescu, în anul acesta prioritare vor fi cele pentru reabilitarea C.N. Carol I, a operei Române și a sediilor primăriei. 15878032_1420233594676335_284983844_o

 

Vreau să-i mulțumesc doamnei primar Lia Olguța Vasilescu pentru tot ceea ce a făcut în această perioadă, pentru locul în care ne-a adus și, mai ales, pentru faptul că ne-a arătat demnitatea și mândria sa de craioveancă. Din ce în ce aud mai mulți oameni care vin în Craiova sau sunt stabiliți sau sunt plecați pentru anumite perioade în alte părți și care încep să spună că sunt mândri că sunt craioveni, lucru pe care nu-l mai auzisem de mult. Tenacitatea și motorul pe care l-a reprezentat în această perioadă este recunoscut de toți funcționarii din primărie. Optimismul, dorința de a învinge și de a realiza au fost principalii factori care au făcut ca în această perioadă în orașul Craiova să se realizeze lucruri pe care altădată le credeam povești. Cred că este perioada în care diferența față de multe orașe din țară, care se dezvoltaseră destul de puternic în cei 26 de ani de la Revoluție, a făcut să se reducă acest decalaj și să avem din nou speranța și dorința de a lupta în a rămâne în primele orașe din România. Lucrul acesta ne obligă pe toți craiovenii, pe noi, consilierii, pe mine ca primar interimar, să continuăm același ritm accelerat de dezvoltare. Principalul lucru cu care mă vă voi ocupa și ne vom ocupa în perioada imediat următoare este stabilirea bugetului pentru anul 2017, lucru pe care îl vom face împreună, ne vom consulta la tot ceea ce înseamnă priorități, pentru că sunt lucruri de mare amploare, care trebuie terminate, cum este Spitalul Filantropia – și lucrările sunt deja începute încă din cursul anului 2016 și trebuie finalizate – și lucrări foarte importante, pe care trebuie să le demarăm împreună în cursul anului 2017. Este vorba de Liceul Carol, de Opera Română, de sediile primăriei și multe alte lucrări. Pot să vă asigur de maximă transparență, pot să vă asigur de maximă corectitudine și de un staff de calitate foarte implicat”, a declarat viceprimarul delegat să exercite atribuțiile de primar al Craiovei.

 

Revenim!



5 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     29-12-2016
    Mesaje
    52

    Miail asta 150 de kile de rahat care mintea ca o sa fie transportul in comun un lux in Craiova, si o sa fie asa luxos, incat o sa te faca sa lasi masina acasa si sa circuli cu harburile lor. Ba miaile, cum e ba cu rablele de circula si azi pe strazi ? Cand bagai rahat in tine cu polonicul si delirai ca dupa ce dati drumul la harburile alea de tramvaie colantate o sa dispara toate rablele de autobuze vechi, cum e bai miaile ? Rablele alea circula de un an si lafel si harburile de acum 40 de ani pe traseele de autobuz, plus cutiile de chibrituri alea prestij. Oi vrea sa ajungi primar te pomenesti ?

    Prostia este etea si invincibila
  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5026
    Citat Mesaj initiat de Oliver_Kahn
    Miail asta 150 de kile de rahat care mintea ca o sa fie transportul in comun un lux in Craiova, si o sa fie asa luxos, incat o sa te faca sa lasi masina acasa si sa circuli cu harburile lor. Ba miaile, cum e ba cu rablele de circula si azi pe strazi ? Cand bagai rahat in tine cu polonicul si delirai ca dupa ce dati drumul la harburile alea de tramvaie o sa dispara toate rablele de autobuze vechi, cum e bai miaile ? Rablele alea circula de un an si lafel si harburile de acum 40 de ani pe traseele de autobuz, plus cutiile de chibrituri alea prestij. Oi vrea sa ajungi primar te pomenesti ?

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    291

    Nu ati votat ma doamna care va face stadioane,strazi,locuri de munca,magazine maron,aqua parkuri…?
    Votati ma si pe asta de vine acum!
    Pretenasu’ ,Doamnei!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     10-08-2015
    Mesaje
    142
    Citat Mesaj initiat de Iahuu
    Nu ati votat ma doamna care va face stadioane,strazi,locuri de munca,magazine maron,aqua parkuri…?
    Votati ma si pe asta de vine acum!
    Pretenasu’ ,Doamnei!

    Greu la deal cu boii mici .Nici postacii nu mai sunt ce-au fost .Daca nu-i mai plateste nimeni nu-si mai dau interesu’

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    292

    Aoleo!!! Ce chin, ce jale!

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.