Craiova: Urmează noi numiri la vârful unor instituții doljene

Craiova: Urmează noi numiri la vârful unor instituții doljene

9.403
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Mandatele de parlamentar obținute de politicienii doljeni cu funcții în administrația locală și județeană atrag după sine schimbări la vârfurile unor instituții și societăți din județ. Consiliul Județean Dolj a rămas fără unul dintre vicepreședinți, Inspectoratul Școlar al județului Dolj fără inspectorul general, iar Primăria Craiova fără primarul, fără administratorul public, dar și fără directorul general al Salubrității. ba2d0_prefectura-cj-dolj-1

 

În cazul ultimei instituții, lucrurile au fost deja parțial reglate. Consilierii locali l-au delegat în această dimineață pe viceprimarul Mihail Genoiu pentru a exercita atribuțiile de primar. Cel mai probabil, craiovenii vor fi chemați la vot la începutul verii pentru a-și alege un nou edil. Și fotoliul de administrator public al Craiovei a rămas vacant, după ce Radu Preda a obținut un mandat de deputat.

 

isj

Și Lavinia Craioveanu, inspectorul școlar general de la Dolj, a părăsit fotoliul de la IȘJ pentru a ocupa unul de senator în Parlamentul României. La fel și vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Alina Tănăsescu, care a ales să meargă în Camera Deputaților. De asemenea, șefa de la SC Salubritate Craiova, Eliza Peța, a renunțat la postul de administrator tot pentru un post de deputat, în locul acesteia fiind numit deja Mihai-Vlad Butari, angajat al societății (foto alăturată).

 

***

 

Butari Mihai-Vlad Salubritate

Până în acest moment, doar pentru înlocuirea Alinei Tănăsescu de la CJ Dolj a fost vehiculat un nume, respectiv social-democrata Oana Bică, fostă șefă a Ansamblului ”Maria Tănase”. Aceasta a mai ocupat în trecut și funcția de director adjunct al Casei de Pensii Dolj.

 

 

Foto: (de la stânga la dreapta) Alina Tănăsescu, Lavinia Craioveanu, Radu Preda  



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.