UPDATE: Podul Calafat-Vidin este închis

UPDATE: Podul Calafat-Vidin este închis

4.164
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Update: Circulația pe pod a fost reluată. Măsura restricționării traficului pentru câteva zeci de minute a fost luată pentru înlăturarea zăpezii de pe carosabil.

***

Vremea rea închide granița cu Bulgaria. Toate drumurile naționale și autostrăzile din zona de nord a Bulgariei sunt închise pe toate direcțiile, pentru toate tipurile de mijloace de transport. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de autoritățile bulgare. În consecință a fost închis și podul Calafat-Vidin.

 

„În același timp, circulația din/spre orașele Ruse, Silistra și Dobrici din R. Bulgaria este închisă pentru toate categoriile de mijloace de transport, precum și circulația vehiculelor de marfă din zona Calafat – Vidin, către interiorul Bulgariei”, informează Poliția de Frontieră.

 

Atât polițiștii de frontieră cât și cei de la rutieră fac tot posibilul pentru a-i informa pe șoferii care tranzitează județul sau care încearcă să ajungă în țara vecină. „Polițiștii doljeni sunt la datorie și sprijină autoritățile în permanență monitorizând traficul rutier și informând participanții la trafic cu privire la situatia drumurilor din județul nostru. De asemenea, politiștii au în vedere și verificarea pneurilor montate pe autovehicule.
Șoferii sunt rugați să respecte indicațiile politiștilor și în situația în care doresc să plece la drum să se informeze permanent cu privire la starea tronsolului de drum pe care urmeaza sa îl parcurgă”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.