Descindere ISU în cluburile din Craiova

Descindere ISU în cluburile din Craiova

16.589
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Cluburile din oraș au fost vizate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de controale de prevenire inopinate. 21 de angajați ai MAI au mers în cinci cluburi din Craiova pentru a verifica dacă sunt respectate măsurile de prevenire a incendiilor. Pe unul l-au găsit închis. 

 

La activităţi au participat 12 pompieri, 6 poliţişti şi 3 jandarmi. Cele trei exhipe mixte constituite au depistat şase deficienţe în domeniul apărării împotriva incendiilor.

 

Principalele deficienţe constatate au vizat: exploatarea instalaţiilor electrice cu defecţiuni şi improvizaţii (2 cazuri); utilizarea stingătoarelor de incendiu având termenul de valabilitate depăşit (1 caz); neîntreţinerea corespunzătoare a unui hidrant interior (1 caz); utilizarea unor elemente de decor (material fonoabsorbant) pentru care nu s-au prezentat documente care să certifice comportarea la foc (1 caz); nesolicitarea şi neobţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu (1 caz). Nu au fost constatate situaţii care se circumscriu prevederilor legale cu privire la aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare constând în oprirea funcţionării.

 

Potrivit reprezentanților ISU Dolj, ”având în vedere caracterul inopinat al controalelor efectuate, acestea fiind desfăşurate pe timpul nopţii, precizăm documentele cu privire la constatările rezultate, precum şi cele pentru aplicarea sancţiunilor contravenţionale prevăzute de lege, acolo unde este cazul, se vor finaliza în perioada următoare, după prezentarea tuturor documentelor solicitate pentru stabilirea situaţiei concrete a fiecărui obiectiv în parte.

Fotografie simbol



5 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    23

    Pe toate sa le inchida. Prin Craiova mai mult cotete sunt, nu le poti numi discoteci, sau cluburi cum li se zice mai nou.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated.
  2. #2
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-04-2016
    Mesaje
    3

    Claudiu.pavel76, cu un deosebit respect, te anunt, ca esti un bou! Sunt curios, pe bune, cand ai fost ultima data intr-un club?

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    26
    Citat Mesaj initiat de 1vali
    Claudiu.pavel76, cu un deosebit respect, te anunt, ca esti un bou! Sunt curios, pe bune, cand ai fost ultima data intr-un club?

    La cum te exprimi, cred ca esti sigur un pusti cordit sub 25 de ani care te crezi un „mare jmecher”. De ce ma jignesti bai cap patrat ? doar ca nu sunt eu de acord cu cotetele alea? De libera exprimare si dreptul la opinie ai auzit bai pustiule ? Tu sti ba ca trebuie sa respecti parerile altor persoane indiferent care sunt acestea? De ce trebuie sa apara diversi frustrati care incep sa jigneasca si sa injure pe forum pentru ca nu sunt ei de acord cu ce spun unii sau altii. Nici nu incepusi bine sa postezi si ai inceput sa jignesti. As ruga pe aceasta cale moderatorii sa te aibe in vizor pentru asta, daca la al 3-lea post ai inceput sa jignesti, daca nu chiar sa fi sanctionat pentru asta.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated.
  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    204

    Foarte bine ca sunt verificate! Problema e ca sunt verificate doar dupa ce mai arde vreun club prin tara(Bamboo),ca in rest..daca nu mai ia foc vreun club 5ani de acum in colo..pla verificari!! Asa e la noi…facem verificari..presa prezenta..doar de ochii lumii!!

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    0

    Toate trebuie inchise. Beciurile alea nu respecta nici o legislatie in vigoare, avize, etc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.