Craiova: Avariile din 1 Mai şi Craioviţa au fost remediate

Craiova: Avariile din 1 Mai şi Craioviţa au fost remediate

8.887
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Reprezentanţii municipalităţii craiovene au transmis, în cursul acestei dimineţi, că locuitorii oraşului vor primi, astăzi, agent termic în parametrii normali, dar și că s-au făcut verificări la avariile apărute ieri în cartierele 1 Mai și Craiovița, din cauza problemei de la CET 2, și au fost deja remediate.

 

Așa cum am menționat și în comunicatele anterioare, specialiștii de la Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II au decis să crească progresiv temperatura transmisă către Termo Craiova, cu marje mai mari de siguranță, tocmai pentru a se evita alte șocuri termice în rețea, având în vedere diferențele mari de temperatură dintre cea exterioară și cea a agentului termic transmis de la Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Craiova.

 

Totodată, municipalitatea mai transmite că, ”în urma verificărilor, s-a constatat că nu există alte probleme în reţeaua Termo Craiova, care alimentează cu căldură populația”.

 

Conducerea Primăriei Municipiului Craiova este în legătură permanentă cu reprezentanții CET 2 Craiova, care au dat asigurări că furnizarea agentului termic se va face la parametrii optimi în cursul zilei de luni”, se arată în încheierea comunicatului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.