Ziua Unirii, la Craiova (Galerie Foto/Video)

Ziua Unirii, la Craiova (Galerie Foto/Video)

18.073
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Aproximativ 500 de persoane au participat, astăzi, la ceremonia militar-religioasă, organizată în Piața ”Alexandru Ioan Cuza” din Craiova, de Ziua Principatelor Unite. La eveniment au participat reprezentanții instituțiilor locale și județene, dar și parlamentari, printre care și ministrul Muncii și Justiției Sociale, Olguța Vasilescu, fostul primar al Craiovei.

Ceremonia a început cu intonarea Imnului național și a fost urmată de o scurtă slujbă religioasă. Au avut loc alocuțiuni ale primarului interimar Mihail Genoiu, președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, și prefectului de Dolj, Sorin Răducanu.

 

Instituțiile, partidele politice și veteranii de război au depus coroane și jerbe de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza.

Ceremonia s-a încheiat cu defilarea Gărzii de onoare și a fost urmată de un program artistic susținut de Ansamblul ”Maria Tănase”. Toți cei prezenți și-au strâns mâinile în Hora Unirii.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    2

    larguta spaguta a facut toata unirea, parada aia a fost nimic pe langa ea

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.