Trei miliarde pentru deszăpezirea Slatinei

Trei miliarde pentru deszăpezirea Slatinei

461
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urma acţiunilor de deszăpezire desfăşurate pe străzile Slatinei, edilii vor plăti aproximativ 3 miliarde de lei vechi către firma care s-a ocupat de această acţiune, Salubris SA.

 

Autorităţile consideră că suma este foarte mare, însă a fost absolut necesară intervenţia utilajelor pentru ridicarea zăpezii de străzile oraşului. Maşinile de deszăpezire de la Salubris au acţionat pe 16 străzi ale Slatinei, de unde au curăţat zăpada şi au transportat-o apoi în camioane către groapa de gunoi de la Milcov.

City managerul Slatinei, Minel Prina a declarat că nu este mulţumit de modul în care societate care trebuia să cureţe de zăpadă parcările, Imobiliare Consloc, şi-a îndeplinit sarcinile în această iarnă. „Nu mi-a plăcut cum a fost făcută deszăpezirea de către cei de la Imobiliare Consloc. Ei au intervenit, iniţial, pe locurile rezervate. I-am obligat să-şi închirieze utilaje şi aşa au intervenit şi pe zone de pe A.I. Cuza, acolo unde sunt parcările cu plată, şi la parcările din jurul Magazinului Oltul. S-au trezit, la un moment dat. Ei trebuie să deszăpezească toate parcările ocazionale cu plată, dar trebuie să intervină şi în cele curente”, a declarat Minel Prina.

Mihai Craioveanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.