Gabriel Oprea: La locale UNPR va avea liste proprii de candidaţi

Gabriel Oprea: La locale UNPR va avea liste proprii de candidaţi

421
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, a anunţat miercuri că Uniunea va avea liste proprii de candidaţi pentru toate consiliile locale şi toate consiliile judeţene.

“Vreau să subliniez foarte clar că UNPR va avea liste proprii de candidaţi pentru toate consiliile locale şi toate consiliile judeţene”, a precizat Oprea, într-o declaraţie de presă făcută la Parlament.

Mai mult, Oprea a ţinut să sublinieze că Uniunea nu va încheia nici un acord politic care să ducă la pierderea identităţii sale.

“UNPR nu va încheia nici un acord care să ducă la pierderea identităţii sale. Vulturul pe care îl avem în siglă şi tot ceea ce reprezintă acesta va rămâne pe scena politică mulţi ani de acum înainte. Aceste valori ne obligă să găsim cele mai bune soluţii electorale astfel încât România să aibă în continuare o guvernare responsabilă şi eficientă”, a conchis Oprea. Citeşte mai mult pe REALITATEA.NET

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.