Campanie de informare “la clanţă”: Au reapărut fluturaşii pro USL, anti PDL

Campanie de informare “la clanţă”: Au reapărut fluturaşii pro USL, anti PDL

833
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA.  În mai multe blocuri din Craiova au fost distribuite flyere cu dublă faţă, una pro USL, alta anti PDL. Cetăţenii sunt informaţi despre “intenţia PDL-ului de a fura sănătatea, dar şi de faptul că USL vrea un pact pentru sănătate. Pe ”faţa”  USL apar şi doi reprezentanţi ai PSD Dolj, preşedintele Ion Prioteasa şi deputatul Valeriu Zgonea.

O campanie de informare asupra sănătăţii, pe care “PDL o distruge iar USL vrea să o revigoreze” este în plin proces de desfăşurare prin blocurile craiovene.

“Nu este ceva nou, pentru că eu am mai făcut aşa ceva, şi voi mai face. Sunt în campanie electorală din prima zi de când am fost ales deputat”, a declarat social-democratul Valeriu Zgonea. Deputatul de Segarcea spune că a ales acest mod de distribuire datorită faptului că astfel, mesajul ajunge direct la cei interesaţi.

Liderul PSD Dolj, Ion Prioteasa, nu a comentat pe seama fluturaşilor .

Democrat liberalii combat cu cifre campania “la clanţă”.

“Tot ce pot să vă spun eu este că în 2011, Consiliul Local Craiova a acordat spitalelor din subordine de două ori mai mulţi bani decât cu un an înainte. Acelaşi lucru s-a întâmplat inclusiv în anul 2012, acum alocând dublu faţă de sumele din 2011″, a declarat preşedintele PDL Craiova, Mărinică Dincă.

În ceea ce priveşte campania de informare a USL-ului, Dincă spune că “la atât se pricep”.

“De ce nu vin cu soluţii concrete, şi doar cu fluturaşi agăţaţi la uşa oamenilor. Nu spunem că avem un sistem sanitar perfect, poate dânşii au soluţia managerială potrivită, deşi mă îndoiesc”, a mai spus viceprimarul Craiovei.

O campanie similară venită din partea USL s-a petrecut anul trecut, în toamnă, şi atunci viza preţul gigacaloriei.

“Traian Băsescu şi Guvernul PDL au vrut să dea sănătatea pe mâna firmelor private. Au închis aproape 200 de spitale în toată ţara. Au dat afară profesioniştii din Sănătate şi vor să pună în locul lor politicieni corupţi şi oameni de afaceri ahtiaţi după profit. Românii au ieşit în stradă şi au spu NU nedreptăţilor făcute de Traian Băsescu şi PDL. Dacă şi tu te-ai săturat de Traian Băsescu şi de PDL, vino alături de noi”

“Noi vrem o lege a Sănătăţii care să ducă la îmbunătăţirea condiţiilor din spitale, nu la îmbogăţirea unor firme private. Vrem servicii de sănătate pentru toţi românii. Vrem ca Sănătatea să fie condusă de medici profesionişti. Dacă şi tu vrei asta, spune-ne ce trebuie să schimbăm în sistemul sanitar românesc”.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.