UNPR pune condiţii pentru încheierea unui protocolul cu PDL

UNPR pune condiţii pentru încheierea unui protocolul cu PDL

422
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

NPR pune condiţii pentru încheierea protocolului cu PDL în vederea alegerilor locale, respectiv promovarea Legii privind taxarea averilor mari şi revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior aplicării măsurilor de austeritate.

Potrivit unui comunicat al UNPR, remis Mediafax, o echipă a Uniunii a participat, marţi, la o întâlnire cu reprezentanţi ai Partidului Democrat Liberal, în cadrul căreia PDL a propus încheierea unui protocol de susţinere reciprocă a candidaţilor la alegerile locale. UNPR a adus două amendamente, o decizie în acest sens din partea partenerilor fiind aşteptată în cursul zilei de mâine. Primul amendament se referă la susţinerea şi promovarea de către PDL a Legii privind taxarea averilor foarte mari, proiect legislativ iniţiat de UNPR care poate aduce anual la buget circa 3 miliarde de euro. Al doilea amendament prevede revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior aplicării măsurilor de austeritate imediat ce condiţiile economice vor permite acest lucru, precizează sursa citată.

Preşedintele PDL, Emil Boc, declara la sfârşitul săptămânii trecute că decizia de a încheia un protocol de colaborare cu UNPR a fost luată ca urmare a relaţiei privilegiate dintre cele două partide.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.