Primarul comunei Piscu Vechi candidează cu susţinere “violetă”

Primarul comunei Piscu Vechi candidează cu susţinere “violetă”

879
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Liderii organizaţiei doljene a Partidului Poporului – Dan Diaconescu au anunţat “colorarea” primei comune din judeţ în violet. Este vorba despre comuna Piscu Vechi, al cărei primar, Cristian Toma, a anunţat că va candida independent, cu susţinere din partea PP-DD.

Reprezentanţii PP-DD Dolj au anunţat, în cadrul unei conferinţă de presă,primul “transfer de marcă” realizat în judeţ. Este vorba despre primarul PSD al comunei Piscu Vechi, Cristian Toma, aflat în administraţia publică de mai bine de 12 ani.

“V-am spus că o să avem candidaţi de valoare, pentru că asta îşi propune PP-DD să promoveze”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Dolj, Mihai Cilibiu.

La rândul său, primarul Cristi Toma, alături de vicele Mortofleac Aurel, a declarat că “a observat că lumea este dezamăgită de clasa politică”.

“Candidăm independent, şi susţinerea PP-DD este una pe care o acceptă, poate că a venit într-adevăr momentul unei schimbări în clasa politică”.

Cristian Toma este unul dintre primarii cu experienţă ai judeţului Dolj. Este la al treilea mandat consecutiv, cu un mandat de viceprimar înainte.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.