Parlamentarii PSD de Dolj și-au donat indemnizațiile aferente lunii februarie

Parlamentarii PSD de Dolj și-au donat indemnizațiile aferente lunii februarie

379
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Parlamentarii PSD de Dolj Lia Olguța Vasilescu, Petre Petrescu, Valeriu Zgonea, Claudiu Manda și Ion Călin și-au donat indemnizațiile aferente lunii februarie către organizații neguvernamentale și familii nevoiașe din județul Dolj. Asociațiile beneficiare au fost alese în urma consultărilor care au avut loc în cadrul Biroului Permanent Județean al PSD Dolj.
Senatorul Lia Olguța Vasilescu și deputații Petre Petrescu, Ion Călin și Claudiu Manda și-au îndreptat atenția către Asociațiile „Dezvoltare și Psihoterapie prin Acțiune” și „Dincolo de Autism”, din Craiova, iar deputatul Valeriu Zgonea către Asociaţia Pro Democraţia – Club Craiova şi Organizaţia „Reaching Out”.

Totodată, fiecare parlamentar a direcționat o parte din indemnizație către familii nevoiașe din județul Dolj. De asemenea, s-a decis ca pe perioada protestului parlamentar indemnizațiile să fie folosite în scop caritabil.

PSD Dolj apreciază că prin acest protest parlamentarii social-democrați își exercită mandatul acordat de populație; în timp ce parlamentarii USL se afla într-un protest asumat, cei ai puterii nu reușesc să asigure cvorum, dar încasează în continuare banii de la Parlament.

Organizația Județeană a PSD Dolj și parlamentarii social-democrați își reafirmă susținerea pentru cauzele umanitare, promovate de organizațiile neguvernamentale, aceștia participând și în trecut la astfel de acțiuni de sprijinire ale unor asociații, fundații și familii aflate în nevoi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.