Ponta se întâlneşte joi, la Craiova, cu social-democraţii din Oltenia

Ponta se întâlneşte joi, la Craiova, cu social-democraţii din Oltenia

378
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Preşedintele PSD, Victor Ponta, va veni, joi, în Bănie, unde va avea o întâlnire cu liderii organizaţiilor social-democrate din regiunea Olteniei.
Anunţul a fost făcut la sfârşitul şedinţei de Birou Permanent Naţional al PSD, urmând ca liderul social-democraţilor, Victor Ponta, să îşi continue întâlnirile de „precampanie” cu liderii organizaţiilor din teritoriu ale partidului.
Astfel, joi va avea loc la Craiova o întâlnire cu cei din zona Oltenia, după ce la sfârşitul săptămânii trecute s-a întâlnit cu cei din Transilvania. De asemenea, social-democraţii intenţionează să îşi anunţe candidaţii pentru alegerile pe 19 martie şi nu pe 15 aşa cum stabiliseră iniţial.
„Vreau să vă anunţ că data de 15 martie este o zi specială pentru cei de la UDMR, nu aş vrea să intrăm peste acest subiect al lor. Pe 19 martie, luni, secretarul general trebuie să finalizeze discuţiile în cadrul USL şi pe 19 să anunţăm încheierea în toate judeţele a negocierilor cu partenerii din USL. Asta înseamnă modul de candidatură pe listele de la consiliu judeţean şi consiliu local, candidaturile în teritoriu. Regula va fi a candidaturilor USL şi, dacă vor exista anumite excepţii în care vom merge separat, acestea vor merge cu caracter de excepţie” , a afirmat preşedintele PSD. Social-democraţii doljeni şi liberalii doljeni au avut, în ultimul timp, ceva neînţelegeri în ceea ce priveşte desemnarea numărului de candidaţi pe liste din partea fiecărui partid. În cele din urmă, la nivel naţional, s-a decis ca numărul acestora să fie calculat în funcţie de procentele obţinute la alegerile din 2008.
„Paritatea este la numărul de candidaţi la Consiliul Judeţean. Sigur, şi acolo a existat o anumită ponderare, noi avem 22, iar PNL 19. (…) În rest, pentru consilieri judeţeni, consilieri locali, primari, au fost esenţiale aceste două criterii: rezultatul din 2008, care diferă de la judeţ la judeţ, şi sondajele de opinie”, a explicat Victor Ponta.
Sursa: lupamea.ro


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.