Vrei un laptop ieftin, dar nu second hand? (p)

Vrei un laptop ieftin, dar nu second hand? (p)

662
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cred ca oricine ar vrea sa aiba un laptop in ziua de astazi si nimeni nu vrea sa dea o suma mare pentru un laptop nou care o sa fie depasit in urmatorul an, dar nici nu ar vrea sa achizitioneze un laptop second hand.
Pentru aceasta problema va oferim o solutie simpla care va salveaza o buna parte din economii, puteti achizitiona un laptop ieftin renew. Interlink Group S.r.l. este unul din magazinele in care puteti gasi astfel de laptopuri ieftine, au peste 14 de experienta in domeniul IT second hand si de peste un an sunt parteneri oficiali ai programului HP Renew.

Ce este programul Hp renew?

Programul Hp Renew este un program prin care HP repune in vanzare laptopuri, imprimante, servere, monitoare, calculatoare si alte echipamente IT. Toate aceste produse provin din suprastocuri, lichidari de stoc si/ sau vitrine de prezentare si nu au fost folosite nici o data.
HP reambaleaza si resigileaza aceste produse pentru a fi repuse in vanzare prin intermediul magazinelor IT. Practic, acestea sunt produse noi reambalate !

De ce as achizitiona un Laptop renew de la Interlink?

Sunt multe avantaje datorita carora, eu unul, as achizitona un laptop renew:

  • -In primul rand intre laptop-urile renew putem gasi modele care nu apar la noi pe piata de produse noi sau au preturi exorbitante, spre exemplu gama Pavilion G6, G7 e.t.c.
  • -Laptopurile renew pot fi cu pana la 50 % mai ieftine decat cele de pe piata de produse noi datorita faptului ca provin din lichidari de stoc sau suprastocuri.
  • -Toate produsele renew beneficiaza de garantie internationala HP de 12 luni, in unele cazuri garantia depaseste 12 luni !
  • -Orice laptop renew beneficiaza de transport gratuit prin curierat rapid oriunde in tara in mai putin de 48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii. Deci nu trebuie sa imi fac griji ca dau comanda astazi si ajunge in 3 saptamani si nu trebuie sa stau la cozi interminabile pentru a ridica coletul.
  • -Daca nu sunt multumit de produs, il pot returna in 15 zile de la comanda si primesc banii inapoi fara a completa o multitudine de formulare si alte batai de cap.
  • -Pot sa platesc prin transfer bancar, numerar la sediul firmei, ramburs – la ridicarea coletului, online – cu cardul sau prin Card Avantaj in maxim 6 rate fara dobanda.
  • -Nu in ultimul rand, impreuna cu orice laptop renew pot sa achizitionez o licenta Microsoft Refurbisher mult mai ieftina. Pachetul licentei contine abtibild si cd original de instalare

( Windows XP, Windows 7 si/sau Microsoft Office).

Care sunt dezavantajele achizitionarii unui laptop renew?

Singurele doua dezavantaje pe care le puteti intalni in rare cazuri sunt:
-Lipsa cartilor tehnice sau cd-urilor din cauza neatentiei la reambalarea produselor.
-Mici zgarieturi(specificate in descrierea produsului) pe carcasa superioara a laptopului din aceelasi motive mentionate mai sus.

Dupa cum va spuneam, aceste 2 dezavantaje apar rareori si niciodata impreuna. Deci, daca considerati ca un laptop nou este prea scump si un laptop second hand nu este o optiune, un laptop renew nu va va dezamagi !



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] Vezi mai multe despre Vrei un laptop ieftin, dar nu second hand? (p) » Stiri din Craiova si … […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.