Mintea de la ceasul 12: Giugea nu vrea umilinţă şi de la...

Mintea de la ceasul 12: Giugea nu vrea umilinţă şi de la Georgescu

405
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Anunţatului şi nu prea candidat din partea PDL la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, prefectul Nicolae Giugea, i s-a luat definitiv de bătălia electorală, după ce a auzit că Eugen Georgescu, şi el fost prefect, va candida pentru acelaşi mandat. Potrivit surselor, Giugea ar fi realizat că am avut dreptate atunci când scriam că PDL pierde podiumul la toate candidaturile, într-un ritm ameţitor, pe măsură ce noi candidaţi se anunţă, şi a început să se exprime pentru retragere. Să-ţi iei umilinţă de la Ion Prioteasa, actualul preşedinte al consiliului şi candidat din partea PSD pentru un nou mandat, nu e un capăt de ţară, Prioteasa fiind capabil să surclaseze cam pe oricine din Oltenia şi de aiurea la intenţie de vot. Dar să ţi-o iei şi de la Georgescu, omul la care PDL se pare că a renunţat, e cam prea mult… Vreau să să pun, să ţi-o furi sigur, că, altfel, există şanse ca Giugea să piardă la orice candidat cu mai mult de patru ani în politică.

Pe de altă parte, cum şi retragerea la momentul oportun e o artă, Nicolae Giugea ar face, în sfârşit, una din mutările politice înţelepte, de care cândva îl credeam capabil. Succes în anonimat!

Sursa: olteniapress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.