Numai una. Lia Olguța Vasilescu, singura femeie candidat din partea USL în...

Numai una. Lia Olguța Vasilescu, singura femeie candidat din partea USL în cursa pentru municipii

415
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SL a definitivat lista candidaților pentru primăriile reședință de județ și pentru Consiliile Județene. La Dolj, Ion Prioteasa, actualul președinte al Consiliului Județean va candida pentru un nou mandat pe această funcție, iar senatorul PSD, Lia Olguța Vasilescu se va lupta pentru fotoliul de primar al Municipiului Craiova. Lista oficială a USL va fi prezentată pe 19 martie.

În ceea ce privește reprezentanții actualei puteri, lucururile nu s-au așezat încă.

PDL nu a încheiat protocolul de susţinere cu UNPR şi nici nu s-a luat o decizie în privința participării sub formă de alianță în teritoriu. În Dolj, PDL și-a anunțat candidații: Mărinică Dincă, pentru Primăria Craiova și Nicolae Giugea, pentru Consiliul Județean. UNPR mizează, la Craiova, pe actualul primar, Antonie Solomon.

Mai toți candiații anunțați sunt bărbați. Doar trei reprezentante ale sexului frumos se regăsesc pe liste, din care doar una este oficial, candidat. Este vorba despre Olguța Vasilescu, singura femeie trimisă de USL în lupta pentru o funcție înaltă în teritoriu- Primaria Craiova. PDL, ar putea-o desemna pe Sorina Plăcintă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea. Monica Macovei se află și ea pe lista posibililor candidați ai PDL, pentru Primăria Capitalei.

 

Sursa: olteniapress.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-04-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    12

    sanki…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.