Doljul are cei mai mulți șomeri din țară. Ionuț Stroe: Doar cu...

Doljul are cei mai mulți șomeri din țară. Ionuț Stroe: Doar cu 500 de angajări nu se face primăvară

409
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deputatul PNL consideră că angajările companiei Ford din Craiova sunt binevenite, dar a ținut să precizeze că județul Dolj are oficial 26.242 de șomeri, cifră care îi oferă primul loc în țară, la acest capitol, potrivit Direcției Regionale de Statistică.

 

După rezultatele recensământului de anul trecut, populația doljeană numără 618.000 de locuitori, dintre care doar 121.600 de persoane au un loc de muncă.

„Trebuie să recunoaștem că doar cu 500 de angajări nu se face primăvară. Cum am ajuns să avem cei mai mulți șomeri din țară? Este întrebarea pe care o adresez administrației locale și mai mult celei centrale, pentru că a ținut investitorii departe de Dolj, și le-a arătat destinații convenabile lor, cu precădere în partea de vest a țării”, a declarat parlamentarul liberal.

Ionuț Stroe a mai afirmat că săptămâna trecută a depus o declarație la Parlament despre situația „ridicolă” a celor patru locuri de muncă vacante din Dolj, conform unei liste publicate de Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă, acum două săptămâni.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.