R.A.T. Craiova anunță modificări pe traseul 2b

R.A.T. Craiova anunță modificări pe traseul 2b

477
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Traseul autobuzului 2b se va schimba începând de luni, 26 martie, datorită lucrărilor care se realizează pe strada Brestei, potrivit R.A.T. Craiova.
Strada Brestei va fi blocată pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Pelendava până la intersectia cu str. Râului, astfel că traseul 2b va fi deviat pe ruta: Str. Pelendava – Calea Severinului – str. Maria Tanase – str. Brestei.
În aceste condiții, până la terminarea reabilitării străzii respective,  stațiile „Scoala Nr. 16”, „Biserica” și „Râului” se suspendă.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    760

    Astia sunt nebuni la cap. Tramvai nu e. Autobuz ciuciu.. drum ciuciu, Jumate din brestei va trebuii sa foloseasca teleportarea vreo 3 luni..

    Dar ce ii intereseaza pe ei. Nu ei trebuie sa plece cu 2 ore mai devreme la serviciu si sa ajunga cu 2 ore mai tarziu acasa…dupa servici. Niste incompetenti. Gaseste ma rute alternative. Fa in plm alte strazi klumea pe care sa deviezi nu sa deviezi 10+km odata pe brestei + 10km din cauza centrului inchis.. Daca vreau sa ajung cu 2 din brestei la pan group fac 2 ore si 15+ km in plus numai ocolirea..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.