V. Zgonea despre PNDI: Aproape 60% din lucrări au fost realizate în...

V. Zgonea despre PNDI: Aproape 60% din lucrări au fost realizate în localităţi cu primari PDL

319
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Program Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii din România, care a fost lansat pentru îmbunătăţirea unor localităţi din mediul rural, nu se mai derulează în prezent, pentru că nu mai sunt fonduri pentru canalizări, alimentarea cu apă şi asfaltări. Potrivit lui Valeriu Zgonea, deputat PSD Dolj, cele mai multe lucrări s-au realizat acolo unde au existat primari din PDL.

 

El a susținut că lucrările de modernizare au început în 400 de localități, iar proiectele nu s-au finalizat.

„Aproape 60% din totalul lucrărilor au fost realizate în localități conduse de primari PDL, chiar dacă, la nivelul întregii țării, PDL are mai puțin de o treime din primării. Există cifre clare, pe proiecte, pe localităţi, pe judeţe, nu fac nicio afirmaţie care nu poate fi probată cu cifre. Cele mai mari sume au ajuns în județele conduse de președinți de consilii județene înregimentați la PDL: Suceava – 360.456.451 RON, Bistriţa-Năsăud – 311.280.645 RON”, a declarat deputatul PSD.

Tot acesta a mai afirmat că la polul opus, cu bugete mai reduse, se află județele în care președinții consiliilor județene sunt din PSD și PNL, precum Brăila – 178.675.000 RON şi Călăraşi – 193.862.903 RON

„PNDI încalcă toate practicile fiscale europene, încalcă strategia fiscal bugetară 2011-2013 trimisă la CE şi al FMI, agravează deficitul bugetar pe termen lung şi creează o îndatorare a statului care nu se vede în bugetul de stat”, a mai spus Valeriu Zgonea.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.