Antonie Solomon se dă supărat pe romi, ca să câștige votul “intelectualilor”

Antonie Solomon se dă supărat pe romi, ca să câștige votul “intelectualilor”

387
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În campanile precedente, Antonie Solomon a adunat multe voturi din cartierele periferice ale Craiovei, promițând că le va scoate din mizerie. Nu s-a ținut de cuvânt, și oamenii din aceste zone, supărați că Antonie Solomon s-a concentrate doar pe zona de centru a Craiovei, în principiu, își vor îndrepta voturile către un alt candidat.

Și atunci, Antonie Solomon, încearcă să își fidelizeze electoratul care a beneficiat de investițiile din ultimii ani. Numai că acest electorat, mai educat, mai selective, mai pretențios și care nu l-a votat pe Antonie Solomon, a afirmat mai tot timpul că acesta a reușit să câștige alegerile cu ajutorul romilor.

Nu este o chestiune de discriminare, cât de frustare a acestora că nu au putut să își impună prin alegeri preferatul.

Pentru a-i aduce pe aceștia alături de el, primarul în funcție se arată supărat pe romi, dar nu prea tare, pentru că vrea să adune voturi, atât cât se mai poate, și de la aceștia.

În acest context poate fi plasată declrația lui Antonie Solomon de vineri: „Suntem în plină campanie de curăţenie a Craiovei, care se va încheia, probabil, de Florii. De astăzi (vineri – n.r.), vor fi antrenaţi în această acţiune de curăţenie şi beneficiarii de ajutor social, care vor fi dirijaţi către periferiile Craiovei şi, mai ales, către celebrul bulevard Râului, unde colcăie mizeria. De ce? Cartierul e populat, e ocupat de cetăţenii de etnie romă, dar nu sunt de vină doar ei, ci şi unii răi ai Craiovei, care vin şi aruncă acolo moloz şi resturi“.

Rămâne de văzut dacă această strategie va da și roade.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.